reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właściwie nie wiem co mam napisać a coś powinnam.dzisiaj urodziłam moja martwa córeczkę .zdażył się najczarniezy scenariusz i najgorsza chwila mojego życia.poproszę o wykreślenie nas z kalendarza.życzę wam wszystkim samych szczęśliwych chwil i dobrych wiadomości.dużo siły.nie sądzę żebym po tym wszystkim próbowała jeszcze raz.nie mam już na to siły.bylyscie ogromnym wsparciem.dziękuję.
Strasznie mi przykro...

Właściwie nie wiem co mam napisać a coś powinnam.dzisiaj urodziłam moja martwa córeczkę .zdażył się najczarniezy scenariusz i najgorsza chwila mojego życia.poproszę o wykreślenie nas z kalendarza.życzę wam wszystkim samych szczęśliwych chwil i dobrych wiadomości.dużo siły.nie sądzę żebym po tym wszystkim próbowała jeszcze raz.nie mam już na to siły.bylyscie ogromnym wsparciem.dziękuję.
Nie wiem co napisać ......
Nie ma słów w takim momencie ....
Życzę dużo siły tule mocno .

Tak strasznie mi przykro.. Dużo siły dla Was [emoji173]️ Aniołku [*]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo Ci wspolczuje, żadne słowa nie ukoją Twojego smutku...nie umiem sobie z tym poradzić ciągle płakać mi się chce, strasznie mi przykro... :(:(:(

*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***

CZERWIEC
28: BeataWarszawa- córeczka Kaja
LIPIEC
02: Truskawka89 - córeczka Liliana
07: Liza1321-synek Michałek
07: kasik99- córeczka Ania

***WIZYTY***

LIPIEC
10: AniaCh83- II badanie prenetalne
10: Jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: dreamscometrue - wizyta u gin prowadzącegociążę
18: AniaCh83- II badanie prenetalne z echo serca płodu
19: Ilona 88- wizyta na NFZ
21: Ilona 88 - wizyta + USG
26: Ewunka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28: Ropuszka666 - I badanie prenetalne

SIERPIEŃ
28: Ewunka - II badanie prenetalne

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

17.07.2017 - Rustynka: Franio
19.07.2017 - mokate66 : Pawełek
30.07.2017 - Jaskolcia: Zosia
22.08.2017 - ambicja1987: ???
03.09.2017- Jogo: Eryk
28.10.2017 - anetka303 :Ola i Piotruś
26.11.2017- Nataliaa93 - dziewczynka ???
02.12.2017- AniaCh83 - chłopiec
04.12.2017- Juliett222 : 2 chłopców
13.12.2017 - M@gda : ???

07.01.2018- dreamscometrue : 70 % Zosia
09.01.2018- Ewunka : 70 %:Marcelinka

09.02.2018- ropuszka666 ???

Ostatnia edycja:
Wyrazy współczucia (*)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nistety serduszko nie biło na czwartkowej wizycie.maleńka już nie urosła od ostatniego usg więc musiała już nie żyć od ponad tygodnia.przyczyny na razie nie znamy.od czwartku indukowali poród i dopiero dzisiaj jest już po.gorzej być nie może...
Aniu wyrazy współczucia . Wiem ze teraz jest ci bardzo cieżko ale chciałam zasiać ziarno nadziei w tobie. Moja koleżanka tez straciła córeczkę podobnie jak ty . Po wszystkim okazało sie ze malutka miala liczne wady genetyczne i nie miala szans na przeżycie :( Przeszli szczegółowe badania genetyczne i jak sie okazało mieli ogromne zagrożenie ze ta historia sie powtórzy a mimo to zdecydowali sie spróbować i dziś cieszą sie maleństwem ( zdrowym) . Moze kiedy sie pozbierasz i przeżyjesz żałobę to nabierzesz siły do dalszej walki. Tego ci życzę z całego serca.

Do góry