reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam wszystkie ciezaroweczki [emoji5] obecnie jestem w 16 tyg ciąży blizniaczej. Na piątkowej wizycie lekarz powiedział ze pod serduszkiem noszę prawdopodobnie parke [emoji173] [emoji7] dzieciaczki rosna i maja sie dobrze [emoji4] dolaczam do tego watku [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
witam i gratuluję parki:)

reklama
Nasze nowe/stare koleżanki prosiłabym o podanie terminu porodu ewentualnie imię /imiona bym mogła dopisać was do kalendarza . Tak jak do tej pory robiła Rustynka tak i Ja będę was wpisywała w kalendarz wiec jak macie wizyty i terminy to śmiało piszcie będę was dopisywać byśmy mogły być na bierząco. [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja poprosze o wpisanie [emoji4]
Termin 29.12.2017 Oliwia i Filip [emoji173]
Wizyta u lekarza prowadzacego ciążę 31.07 [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu, gratuluję chłopca:) Czy Synek zadowolony, że będzie miał brata?
Zadowolony bardzo. Wcześniej mowil, Że wolant brata, ale czuje , że będzie dziewczynka .
Ja sie dziwnie czuje, Jak już znam płeć ... będę miała 3 chłopa w domu ... I ja jedna ... dziwnie , bo ja mam trzy siostry , A mąż dwie :) ale cieszę się [emoji16]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ropuszka666 od już możesz działać.

Dziewczyny napisałam do mojego lekarza, że dawno się nie widzieliśmy i denerwuje się co u Frania. Tak więc doktor oddzwonł i jestem w drodze ba oddział na razie na badanie , jeżeli rozwarcie postąpiło to raczej zostanę. Trzymajcie kciuki.
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Hej dziewczynki :)

Melduję się w grupie przyszłych mamusiek :):):)
Dzisiaj mijają 4 tygodnie od szczęśliwego transferu naszego maluszka . Pod serduchem noszę 4,8 mm malutkiego szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem ♥️
Nasz termin porodu to 3 marca :)

Mam też pytanko ... od 2 tygodni męczyły mnie brązowe plamienia , w tym czasie miałam już dwa razy usg na którym wszystko było w porządku : żadnych krwiaków , wszystko idealnie . Codziennie zażywam 3x duphaston oraz 3x luteinę. Jak się okazało plamienie spowodowane było zbyt niskim poziomem progesteronu i od wczoraj dodatkowo muszę przyjmować zastrzyki , dodam że już po pierwszym plamienie zniknęło. Czy któraś z Was miała podobny problem ? Jak długo musiałyście brać zastrzyki ?

Nasze nowe/stare koleżanki prosiłabym o podanie terminu porodu ewentualnie imię /imiona bym mogła dopisać was do kalendarza . Tak jak do tej pory robiła Rustynka tak i Ja będę was wpisywała w kalendarz wiec jak macie wizyty i terminy to śmiało piszcie będę was dopisywać byśmy mogły być na bierząco. [emoji846]

Możesz dopisać mi kolejna wizytę z usg 09.08. Dziękuję :)

Hej dziewczynki :)

Melduję się w grupie przyszłych mamusiek :):):)
Dzisiaj mijają 4 tygodnie od szczęśliwego transferu naszego maluszka . Pod serduchem noszę 4,8 mm malutkiego szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem [emoji813]️
Nasz termin porodu to 3 marca :)

Mam też pytanko ... od 2 tygodni męczyły mnie brązowe plamienia , w tym czasie miałam już dwa razy usg na którym wszystko było w porządku : żadnych krwiaków , wszystko idealnie . Codziennie zażywam 3x duphaston oraz 3x luteinę. Jak się okazało plamienie spowodowane było zbyt niskim poziomem progesteronu i od wczoraj dodatkowo muszę przyjmować zastrzyki , dodam że już po pierwszym plamienie zniknęło. Czy któraś z Was miała podobny problem ? Jak długo musiałyście brać zastrzyki ?

Witaj i cieszę się ze się pojawiłas [emoji846] Ja miałam na początku brązowe plamienie to 5 t był wtedy i tez dostałam dodatkowo prolutex . Brałam go w sumie 3 tyg. Plamienie odeszły same ale w sumie nie sprawdzałam progesteronu . Lekarz twierdził ze jak nie ma żywej krwi to nie nie ma co panikować a zastrzyki chyba dał dla świetego spokoju [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

17.07 - wizyta u lekarza prywatnie
27.07 - połówkowe
03.08 wizyta u lekarza na ubezpieczenie

reklama
Dziewczyny dziś wyjątkowo o tej godzinie ale skontrolujcie czy wszystko gra [emoji846] życzę by przybywało nas invitro-wych Mamusiek[emoji846]

*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***

CZERWIEC
28: BeataWarszawa- córeczka Kaja
LIPIEC
02: Truskawka89 - córeczka Liliana
07: Liza1321-synek Michałek
07: kasik99- córeczka Ania

***WIZYTY***

LIPIEC
10: AniaCh83- II badanie prenetalne
10: Jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17:M@gda - wizyta prywatna u gin
14: dreamscometrue - wizyta u gin prowadzącegociążę
18: AniaCh83- II badanie prenetalne z echo serca płodu
19: Ilona 88- wizyta na NFZ
20: Ropuszka666- wizyta u lekarza prowadzącego
21: Ilona 88 - wizyta + USG
24: gosia2889 - wizyta + USG
26: Ewunka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:M@gda - połówkowe
28: Ropuszka666 - I badanie prenetalne
31: adunnnia90 - wizyta u lekarza prowadzącego
SIERPIEŃ
03: M@gda - wizyta na ubezpieczenie
28: Ewunka - II badanie prenetalne

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

17.07.2017 - Rustynka: [emoji128]Franio
19.07.2017 - mokate66 : [emoji128]Pawełek
30.07.2017 - Jaskolcia: [emoji1283]Zosia
22.08.2017 - ambicja1987: ???
03.09.2017- Jogo: [emoji128]Eryk
28.10.2017 - anetka303 :[emoji1286]Ola i Piotruś
26.11.2017- Nataliaa93 - [emoji1283]dziewczynka ???
02.12.2017- AniaCh83 - [emoji128]chłopiec
04.12.2017- Juliett222 : [emoji1284]2 chłopców
13.12.2017 - M@gda [emoji1283] Żywia
29.12.2017 - adunnnia90 [emoji1286] Oliwia i Filip
07.01.2018- dreamscometrue : [emoji1283]70 % Zosia
09.01.2018- Ewunka : [emoji1283]70 %:Marcelinka
09.02.2018- ropuszka666 ???
03.03.2018 - gosia2889 ???

Ostatnia edycja:
Do góry