reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie kupilam ;) bo wózek obiecali dziadkowie, no i ja chcę właśnie rico brano ;) ale z racji mogę cisnienia slabo mobilna jestem teraz....a mowilam im kupić wcześniej, żebym pojechali a oni wiecznie ze za wcześnie a teraz leżę plackiem bo wszyscy boją się żebym nie dostała cholestazy, choć żadnych podejrzanych objawów nie mam.Chyba się wkurza i jutro zamówie rico rano

Nie kupilam :( !!::( :( bo dziadkowie obiecali wózek, mi się najbardziej podoba właśnie rico brano carbon. No i prosiłam pojedzie wcześniej poszukac go w Białymstoku gdzie jest, zobaczyć na żywo.Ale sytuacja się zmieniła ja z racji mojego cisnienia jestem trochę uwięziona w domu, mam grzecznie leżeć żeby nie dostać cholestazy. I teraz jeszcze bardziej się wkurzam, jestem dobrej myśli ale jak wyjdzie ze trzeba dla dobra maluszka ciąć :( ;( az wyc mi się chce bo mowilam ze trzeba wcześniej! Chyba sama w poniedziałek zamówię 3 w 1 na alegro i będzie z bani.Tobie się podoba mi się podoba, na żywo nie musze oglądać!!!!
A mi sie wlasnie riko nano nie podoba bo tez mialam do wybory i jak tak staly obok siebie to wybralam brano. Wiec jak jestes tak bardzo zdecydowano na ten wozek to zamow na allegro ja bym tak zrobila. A ty lez i odpoczywaj bo z cisnieniem to nie ma zartow a teraz maluszek najwazniejszy

reklama
Kochana najważniejsze że to nie jakaś straszna choroba malucha :) o całym pobycie szybko zapomni i wy również:) jesteście już w domku?co z twoimi piersiami?skąd ta krew?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Krew napewno z nrodawek, ale skad dokladnie nie wiem. Brodawki nie sa uszkodzone jak patrze, laktator sciaga czyste mleczko. Jak przystawie Tymka krew sie leje jak z kranu. Dziecko inaczej ciagnie niz laktator podobno. Piersi dzis ze zgrubieniami i strasznie mnie bolala ta jedna piers. Grzalam pod prysznicem i grzalam suszarka. Masowalam. Sciagalam. Strasznie bolalo, rwacy bol i jakby mi ktos igly wbijal. Dlugo szli po kropelce, a w koncu poszlo strumieniem. Sciagnelam z tej piersi 150ml. Po 3 godzinach tylko 50ml sciagnelam i znow po kropelce. Teraz robie dluzsza przerwe bo nie wiem czy mi sie jeszcze mleko nie wuprodukowalo, czy bede po kapuste jechala[emoji15] Biore paracetamol. Moj wampirek chyba mi jakies zakonczenia nerwowe uszkodzil bo bardzo mnie boli ta jedna piers i mam problem ze sciaganiem z niej pokarmu. A tak sie cieszylam ze w koncu pieknie je z piersi, ze mi sie udalo. A tu klops, porazka na calej lini[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak to jest wszyscy w okolo klepia ze kobieta w ciazy powinna zdrowo sie odywiac aby mleko bylo pozywne dla dziecka a to skoro jecie Po bulce dziennie to ok !? Mleka produkcja czerpie korzysci z nas tych kilogramow co sie przytylo?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie tego sie balam jakis czas temu bo faktycznie przez to niejedzenie calymi dniami pokarm z czego ma sie robic. Ale mala przybiera wiec chyba nie jest źle.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Krew napewno z nrodawek, ale skad dokladnie nie wiem. Brodawki nie sa uszkodzone jak patrze, laktator sciaga czyste mleczko. Jak przystawie Tymka krew sie leje jak z kranu. Dziecko inaczej ciagnie niz laktator podobno. Piersi dzis ze zgrubieniami i strasznie mnie bolala ta jedna piers. Grzalam pod prysznicem i grzalam suszarka. Masowalam. Sciagalam. Strasznie bolalo, rwacy bol i jakby mi ktos igly wbijal. Dlugo szli po kropelce, a w koncu poszlo strumieniem. Sciagnelam z tej piersi 150ml. Po 3 godzinach tylko 50ml sciagnelam i znow po kropelce. Teraz robie dluzsza przerwe bo nie wiem czy mi sie jeszcze mleko nie wuprodukowalo, czy bede po kapuste jechala[emoji15] Biore paracetamol. Moj wampirek chyba mi jakies zakonczenia nerwowe uszkodzil bo bardzo mnie boli ta jedna piers i mam problem ze sciaganiem z niej pokarmu. A tak sie cieszylam ze w koncu pieknie je z piersi, ze mi sie udalo. A tu klops, porazka na calej lini[emoji15]

Mnie dzisiaj tez jedna piers boli jak mala je z niej. I mam zgrubienie :/

Wlasnie tego sie balam jakis czas temu bo faktycznie przez to niejedzenie calymi dniami pokarm z czego ma sie robic. Ale mala przybiera wiec chyba nie jest źle.

Poczytajcie o diecie na mlecznym wsparciu. Pardzo pomocna strona.
A u nas w miescie ponoc jest swietny doradca laktacyjny ktory pomaga nawet kobietom ktore adoptowaly dziecko, karmic piersia. Podobno wszystko jest w glowie i tak tez sie da.
Moze jak zapomne ten koszmar, podejme ostatnia probe z kp z ta doradczynia laktacyjna, narazie mam dosc, mam dola i tyle.

Boże,bidulka :(
Ja to chyba bym ich tam rozniosla normalnie :/
Kochana,najważniejsze że już wszystko się wyjaśniło i macie to za sobą.
Dobrze,że takie malutkie dzieci szybko zapominają.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
My tam caly oddzial postawilismy na nogi. Non stop sie upominalismy o wyniki i badania. Caly czas do nich chodzilismy. Pewnie dlugo beda o nas gadac. Ale ten szpital ma taka renome, ze jak chcesz sie wykonczyc to najlepiej tam jechac.

Martka to masuj i przed karmieniem ogrzewaj to lepiej mleko splywa. Tylko masuj takimi glaskajacymi ruchami w kierunku brodawki.
Madra teraz jestem bo sie oczytalam[emoji12]

Wlasnie zawsze tak masowalam i wtedy wręcz tryskalo a dzisiaj chyba mi sie zapchal kanalik jakis bo na sutku mam białą kropeczke

reklama
Do góry