reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

tez tak czytalam ale mnie to przeraza [emoji20] mam nadzieje ze mala to odetka a jak nie to nic innego mi nie pozostanie

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze jest inny sposob poczytaj na mlecznym wsparciu bo nie pamietam.

A ja chyba pokarm trace z tego stresu[emoji15] Musze dawac w wiekszosci modyfikowane.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje dziecko w ciągu jednego dnia i nocy nabylo nowych umiejętności . M wczoraj pojechal do rodziny na noc i dzis chyba dziecka nie pozna [emoji6] mala wyjmuje sobie smoczek z buzi i go trzyma, odkryła rączki i pakuje je do buzi i najważniejsze sama uklada sie na pleckach i glowka na wprost i trzyma bez zadnych blokad [emoji3]

Co do zatkanego kanaliku nadal jest biala kropka chociaż zgrubienie zeszło. Poczytam straw tam gdzie pisalas, dzięki [emoji8]

Tequila, mam sweterek. Jest piekny. Jak zamawialam maz sie krzywil bo mowi ze brzydki. Jak zobaczyl na zywo, zmienil zdanie[emoji12]

Moje dziecko w ciągu jednego dnia i nocy nabylo nowych umiejętności . M wczoraj pojechal do rodziny na noc i dzis chyba dziecka nie pozna [emoji6] mala wyjmuje sobie smoczek z buzi i go trzyma, odkryła rączki i pakuje je do buzi i najważniejsze sama uklada sie na pleckach i glowka na wprost i trzyma bez zadnych blokad [emoji3]

Co do zatkanego kanaliku nadal jest biala kropka chociaż zgrubienie zeszło. Poczytam straw tam gdzie pisalas, dzięki [emoji8]

A jak naciśniesz to nie wytryska? Ja przed każdym karmieniem tak cisnę aż pojawi się mleko.
A z rączkami to rzeczywiście niezły skok, moja jeszcze nie wie do czego służą.
U mnie starsza pojechała na ferie, zostałam tylko z maluchem. Cieszę się, że opłaciłam ten wyjazd pół roku temu, teraz byłoby ciężko.
Odpocznę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak naciśniesz to nie wytryska? Ja przed każdym karmieniem tak cisnę aż pojawi się mleko.
A z rączkami to rzeczywiście niezły skok, moja jeszcze nie wie do czego służą.
U mnie starsza pojechała na ferie, zostałam tylko z maluchem. Cieszę się, że opłaciłam ten wyjazd pół roku temu, teraz byłoby ciężko.
Odpocznę.

Jak tam kolki? Przeszly Malutkiej choc troche? Czy dalej sie meczycie?

Wyczytalam na mlecznym wsparciu cos takiego " No i najważniejsze zatkane ujście, to jeden z pierwszych objawów, że mama jest zmęczona, więc CZAS NA RELAKS!!!" nie sadzilam ze to moze byc z przemeczenia. Probowalam nakłuc ale slabo mi to wyszlo a mokra bylam cala.

Jak tam kolki? Przeszly Malutkiej choc troche? Czy dalej sie meczycie?

Wydaje się że jest lepiej, od kilku dni sadzi takie bąki że w promieniu kilku metrów jest gazownia. A przecież kolki to w zatrzymanie gazów.
Nie zmienia to jednak jej charakteru: jak nie śpi i nie je to lubi sobie pokrzyczeć.

reklama
Do góry