reklama
Ja mam komodę kąpielową chicco z przewijakiem i miejscem na kosmetyki,ręcznik,pieluchy,ubranko itdDziewczyny macie może te podstawki pod wanienkę?Może jakieś opinie?
Polecam
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Grudnioweczki jak Zus wyplaca macierzynskie? Tzn jak urodzilam 13 grudnia to wyplaci mi do 13 lutego? Bo pierwszy miesiac wyplacaja z pracy a Zus od 2 miesiaca chyba...
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Fanka BB :)
Grudnioweczki jak Zus wyplaca macierzynskie? Tzn jak urodzilam 13 grudnia to wyplaci mi do 13 lutego? Bo pierwszy miesiac wyplacaja z pracy a Zus od 2 miesiaca chyba...
Ja dostałam około miesiąc po porodzie. Ale to chyba zależy kiedy papiery zostały złożone.
Urodziłam 21 grudnia i około 20 stycznia dostałam świadczenie od 21.12 do 30.01. Teraz czekam, zobaczymy czy też będzie koło 20 dnia miesiąca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Mi ZUS wypłacił juz za grudzień jakieś wyrównanie. A ogólnie mi wpływają jakoś pieniądze ok 22 każdego miesiąca a urodziłam 8. Wiec nie wiem czy to jakoś ma znaczenieGrudnioweczki jak Zus wyplaca macierzynskie? Tzn jak urodzilam 13 grudnia to wyplaci mi do 13 lutego? Bo pierwszy miesiac wyplacaja z pracy a Zus od 2 miesiaca chyba...
kasia_basia
Właśnie nie wiem czy inwestować w to cudo czy sobie darować...
Ja nie kupowałam. Pomyślałam że zobaczę jak to będzie wyglądało. Zawsze można dokupić.
U mnie nie było takiej potrzeby.
kasia_basia
Za to na 500+ wciąż czekam, a już dwa miesiące zaraz będą.
Kasia basia dzwon i pytaj kiedy dostaniesz. Ja jutro dzwonie o macierzynskie, bo wedlug tego co piszecie to juz dawno powinnam dostac.Za to na 500+ wciąż czekam, a już dwa miesiące zaraz będą.
reklama
ewelin86
500+ dostałam ze wszystkimi dodatkami z mopsu. Dzwon jutro i pytaj czemu tak długoZa to na 500+ wciąż czekam, a już dwa miesiące zaraz będą.