reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Grudnioweczki jak Zus wyplaca macierzynskie? Tzn jak urodzilam 13 grudnia to wyplaci mi do 13 lutego? Bo pierwszy miesiac wyplacaja z pracy a Zus od 2 miesiaca chyba...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Grudnioweczki jak Zus wyplaca macierzynskie? Tzn jak urodzilam 13 grudnia to wyplaci mi do 13 lutego? Bo pierwszy miesiac wyplacaja z pracy a Zus od 2 miesiaca chyba...

Ja dostałam około miesiąc po porodzie. Ale to chyba zależy kiedy papiery zostały złożone.
Urodziłam 21 grudnia i około 20 stycznia dostałam świadczenie od 21.12 do 30.01. Teraz czekam, zobaczymy czy też będzie koło 20 dnia miesiąca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi ZUS wypłacił juz za grudzień jakieś wyrównanie. A ogólnie mi wpływają jakoś pieniądze ok 22 każdego miesiąca a urodziłam 8. Wiec nie wiem czy to jakoś ma znaczenie

reklama
Do góry