reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

We wtorek idę na pappa, zastanawiam się czy zrobią mi usg? Lekarz mówił ze najpierw usg a potem krew. Jak było u was? Powiedzieli wam już coś po usg? Czy raczej milczą? Usg przez brzuch?

Ja tez mialam usg przez brzuch, lekarz powiedzial o narzadach co i jak. Krew pobrali mi dzien wczesniej. Interpretacje wynikow mialam po kilku dniach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie zycze tego co przezylismy najgorszemu wrogowi. Szpital masakra!!! Lekarz mowi mezowi na korytarzu ze sytuacja krytyczna i nic nie robia. Trzeba bylo wszystko nerwami wyegzekwowac, to laskawie sie zajeli dzieckiem, ale jeszcze nie tak jakbysmy tego chcieli.
Ja rycze caly czas po katach bo mnie przesladuje widok jak Tymkowi sie wbijali z wenflonem 7 razy i nie mogli wbic. Raz tam wpadlam bo juz nie wytrzymalam i sie na nich wydarlam zeby go zostawili. Mam nadzieje ze on to szybko zapomni. Ale wczoraj to nie pozwolil nam nawet pieluszki zmienic, bo sie darl jak go dotykalismy. Dzis juz jest pogodny i wesoly.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

We wtorek idę na pappa, zastanawiam się czy zrobią mi usg? Lekarz mówił ze najpierw usg a potem krew. Jak było u was? Powiedzieli wam już coś po usg? Czy raczej milczą? Usg przez brzuch?
Ja też miałam usg przez brzuch, u mnie doktorek ma super sprzęt,wszystko było widać z mega ostrością :)
Czasami lekarze mają słabe usg i wtedy nie do końca wszystko dobrze widać.
Ja robiłam Nifty,to krew pobrałam ok tydzień przed usg.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

*** MAMUSIOWY KALENDARZ ***
LUTY

17: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę
17: nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: Rustynka - II badania prenatalne
27: Atena33 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

MARZEC

01: Katharina 203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
01: BeataWarszawa - USG połówkowe
02: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03: Jogo - I badania prenatalne
07: Butterfly1331 - III badania prenatalne
16: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

22.02.2017 - Mavi: Zoja
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana
28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
06.04.2016 - rybka14: Wojtuś & Piotruś cc
14.04.2017 - Peugeotka36: Nicole cc
18.04.2017 - Atena33: Wiktor
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: Maja
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
19.06.2017 - ema51: chłopiec
07.07.2017 - BeataWarszawa: Kaja
17.07.2017 - Rustynka: Franio
08.09.2017 - Jogo: ???

Dziewczyny nie zycze tego co przezylismy najgorszemu wrogowi. Szpital masakra!!! Lekarz mowi mezowi na korytarzu ze sytuacja krytyczna i nic nie robia. Trzeba bylo wszystko nerwami wyegzekwowac, to laskawie sie zajeli dzieckiem, ale jeszcze nie tak jakbysmy tego chcieli.
Ja rycze caly czas po katach bo mnie przesladuje widok jak Tymkowi sie wbijali z wenflonem 7 razy i nie mogli wbic. Raz tam wpadlam bo juz nie wytrzymalam i sie na nich wydarlam zeby go zostawili. Mam nadzieje ze on to szybko zapomni. Ale wczoraj to nie pozwolil nam nawet pieluszki zmienic, bo sie darl jak go dotykalismy. Dzis juz jest pogodny i wesoly.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże,bidulka :(
Ja to chyba bym ich tam rozniosla normalnie :/
Kochana,najważniejsze że już wszystko się wyjaśniło i macie to za sobą.
Dobrze,że takie malutkie dzieci szybko zapominają.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie bylo mnie pare dni a tu tyle sie dzialo :)
Dziewczyny fajnie ze do nas dolaczylyscie

Atena33 ja nie kupowalam fotelika bo mam dostac od siostry maxi cosi ale nie wiem jaki model. A ty juz kupilas wozek ???

Straw dobrze ze to nic powaznego z Tymkiem i jest juz dobrze

Dziewczyny co do ksiazek to ja tez uwielbiam T.Gerritsen i mam praktycznie wszystkie jej ksiazki

Co do badan PAPPA to ja mialam najpierw usg a potem krew

reklama
W piatek byla u mnie polozna,fajne sa te spotkania i bardzo przydatne teraz ma przyjsc we czwartek.
Pomogla mi skompletowac cala wyprawke i musze sie wam pochwalic ze juz mam wszystko tylki czekam maja jeszcze przyjsc butelki bo zamowilam na allegro bo byly tansze niz w aptece i za 2 zaplacilam 60 zl ( 120 i 240 ml) Dr Browns
Do szpitala nie kazala mi brac ciuszkow dla malego bo potem mi nie oddadza tylko na wyjscie

Do góry