reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj ja dziś kielbaske z grillabede jeść .to nic ze elektryczny grill[emoji12] ziemniaczki z piekarnika i surówka... Mniam....

Wiem motylku ze zlecialo pamiętam pierwszy transfer razem betowalysmy i lipa , natomiast później nam się udało. Cały czas sledzilam wątek i byłam na bierzaco..

Beatko może nie przytyjesz dużo ja do tej pory 7.5kg natomiast moja siostra 19kg przez cala ciążę.. Tylko ze ja non stop bym mandarynki jadła i nie odmawiał sobie ich wcale.. Ciekawe czy Wojtus będzie lubił mandarynki ??? [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne, że obie jesteśmy teraz w miejscu, w którym jesteśmy :)

reklama
Ja powiedziałam teściowej, żeby żadnych ciuszków i zabawek nie kupowała, bo mamy duzo ciuszkow. I jak piszesz Straw nue zdazy wszystkiego zalizyc. Zamiast tego do skarbonki parę groszy wrzuciła. Tez jestem zdania, że dla nas mam jest wspaniałe uczucie, gdy idziesz i kupisz dla swojego maluszka ciuszki lub zabawki.
Ja w ogóle zakazalam kupowania czegokolwiek do 5 miesiąca :)
Zresztą te dzieci tak szybko rosną,że nie ma co za dużo kupować na początek :)
U nas teściówie powiedzieli,że ubranka zostawiają nam a Oni na siebie biorą wózek,oczywiście jaki wybiorę :)
Moja mama kupuje kolyska, też jaka razem ogladalysmy i na szczęście mamy podobny gust :)
U nas w rodzinie już sporo dzieci to i inaczej dziadkowie podchodzą do takich zakupów :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Co to ta integracja zmyslow?

Wiesz...ja nikomu nie chce robic przykrosci, ale jak mi sie to nie podoba, (nie sadze zeby na olx nawet ktos to za darmo chcial), to nie chce zeby ktos wydawal pieniadze na cos co nigdy sie nie przyda. Taka niezreczna sytuacja, bo nie wiadomo jak to komus powiedziec, zeby go nie urazic. Udaje tylko ze sie ciesze i ze ladne. Mam nadzieje ze z zabawkami sie teraz nie zacznie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
To zestaw zabawek dla niemowląt Mr B
Link do: Zabawki czarno-białe

No ale mi smaka teraz narobiłas :)
Ja w tym tygodniu objadalam się pomidorowa,choć dziś święto pizzy to może zrobię ;)
Az się dziwię,że dopiero 3kg przytyłam a już połowa ciąży :)
Ale super, 12 dni zleci jak z bicza strzelił ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja 31 tc a +17 [emoji35][emoji34]no Ale przed ciaza niby mala niedowaga bo 184cm a wazylam 71 kg a wogole przed ivf nie chcieli mnie dopuscic bo wazylam 65 mysleli ze anoreksja maja doczynienia jak przeciez anorektyczka nikogo nie kocha tylko swoje cialo .....

A ja wcinam musztarde moglabym zajadac lyzkami ,wogole zauwazylam jem wiecej niz przedtem niewiem czy to ze siedze w domu lub ze zblizam sue do 8 msca i hormony .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja 31 tc a +17 [emoji35][emoji34]no Ale przed ciaza niby mala niedowaga bo 184cm a wazylam 71 kg a wogole przed ivf nie chcieli mnie dopuscic bo wazylam 65 mysleli ze anoreksja maja doczynienia jak przeciez anorektyczka nikogo nie kocha tylko swoje cialo .....

A ja wcinam musztarde moglabym zajadac lyzkami ,wogole zauwazylam jem wiecej niz przedtem niewiem czy to ze siedze w domu lub ze zblizam sue do 8 msca i hormony .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale bzdura, tzn z ta anoreksja.

Ja sie juz na wage boje wchodzic, ale poki co nie ma dramatu.. ale w pasie 110 [emoji23].

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry