Heh, chyba dla duzych dziewczynek[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh, chyba dla duzych dziewczynek[emoji23][emoji23][emoji23]
Nieagatko, bo pewnie mama ma dobry gust i kupuje ladne ubranka.
Jakbym Ci wyslala to co ja dostalam to bys tego za darmo nie wziela. Jeden palac po praniu zrobil sie jak szmata, jakby byl po kilku niemowlakach. Drugie spiochy tak paskudne, ze nie ubiore w nie Tymka. Sa ubranka nie w moim guscie, ale sa ladne, a te sa okropne. Jednego pajacyka tylko zalozylismy i wyslalismy w nim zdjecie zeby sie tedciowa cieszyla.
Ja dostałam dwie koszule nocne- mój mąż nazwał je "antyseksy" i kazał od razu wziąć na szmatki Teraz dostałam koszulę do karmienia- też za dużą i zupełnie nie w moim stylu.Rozumiem Cie doskonale. Fakt, podobaja mi poki co rzeczy, ktore mama kupila, mimo ze jesli chodzi o nasz styl ubierania sie roznimy sie znaczaco. Za to np Tesciowa kilka razy cos mi kupila i przysiegam, nie mowie tego dlatego, ze jestesmy teraz w zlych relacjach - nawet po domu nie mialam ochoty tego zakladac, takie bylo brzydkie i na stara babe (i of course zawsze przynajmniej rozmiar za duze), wiec pewnie z ubrankami dla malej byloby podobnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to zleciało Mój mąż mówi, że wszystkie zachcianki trzeba spełniać, skoro organizm się czegoś domaga Wiem, że o grilla teraz trudno, ale może spróbuj sobie zrobić w piekarniku albo na patelni? To nie będzie to samo, ale zawsze coś.Odchodząc troszkę od tematu teściowej. Jaką mam ochotę na kiełbaske z grilla [emoji1] ostatnio mam więcej zachcianek niż wczesniej.
Na mojej apce zostało mi 12 dni do porodu[emoji33][emoji33] oj zaczynam się bać...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja powiedziałam teściowej, żeby żadnych ciuszków i zabawek nie kupowała, bo mamy duzo ciuszkow. I jak piszesz Straw nue zdazy wszystkiego zalizyc. Zamiast tego do skarbonki parę groszy wrzuciła. Tez jestem zdania, że dla nas mam jest wspaniałe uczucie, gdy idziesz i kupisz dla swojego maluszka ciuszki lub zabawki.Buterfly, moze poprostu oni sie tak ciesza z wnuka ktory sie pojawi? Jak piszesz, ze mieliscie wczesniej super kontakt.
Moja tesciowa tez oszalala z radisci odkad jest wnuk. Caly czas kupuje mu ubranka, paskudne jak diabli. Nie sa brzydkie, tylko paskudne, a ona sie cieszy ze cos wnusiowi przyniosla. Powiedzielismy zeby nie kupowala mu ubranek, bo mamy strasznie duzo i Tymek nawet nie zdazy w niektorych pochodzic. Nie chcielismy jej przykrosci sprawic, to tak sklamalismy. Teraz sie obawiam ze wpadnie na pomysl kupowania mu zabawek[emoji15]
Dziewczyny, ja nie wiem czy ze mna cos nie tak, ale ja nie chce zeby mi ktos kupowal zabawki czy ubranka dla dziecka. To moje wymarzone dziecko i ja chce sama mu wszystko wybierac i kupowac, tym bardziej ze to co dostaje jest brzydkie, bardzo brzydkie[emoji15] Dawniej inaczej sie dzieci ubieralo, teraz inaczej.
No ale mi smaka teraz narobiłasOdchodząc troszkę od tematu teściowej. Jaką mam ochotę na kiełbaske z grilla [emoji1] ostatnio mam więcej zachcianek niż wczesniej.
Na mojej apce zostało mi 12 dni do porodu[emoji33][emoji33] oj zaczynam się bać...
Ja też mam straszna ochotę na mandarynkiOj ja dziś kielbaske z grillabede jeść .to nic ze elektryczny grill[emoji12] ziemniaczki z piekarnika i surówka... Mniam....
Wiem motylku ze zlecialo pamiętam pierwszy transfer razem betowalysmy i lipa , natomiast później nam się udało. Cały czas sledzilam wątek i byłam na bierzaco..
Beatko może nie przytyjesz dużo ja do tej pory 7.5kg natomiast moja siostra 19kg przez cala ciążę.. Tylko ze ja non stop bym mandarynki jadła i nie odmawiał sobie ich wcale.. Ciekawe czy Wojtus będzie lubił mandarynki ??? [emoji16]