reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My dostalysmy kotke kropke Link do: Przytulanka, która grzechocze!. troche czarno-białego jest i mała bardzo lubi . zamowilam jej jeszcze pilke z tego i tez ją interesuje: )
Co do tv to moja tez oglada :)

Bylysmy dzis u pediatry bo potrzebowalam zaswiadczenie do tego programu wspierania rozwoju i mala dostala skierowanie na ponowne usg bioderek bo zdaniem lekarki ma asymetrie i kopie glownie prawą nogą. .. Tak wiec znowu kolejna wizyta przed nami.
Klocuszek waży juz 5100 :) i dzisiaj nie wiem czy to przez nasze codzienne cwiczenia czy tak po prostu ale zaczela sama odwracac glowe na nielubiana stronę: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja 31 tc a +17 [emoji35][emoji34]no Ale przed ciaza niby mala niedowaga bo 184cm a wazylam 71 kg a wogole przed ivf nie chcieli mnie dopuscic bo wazylam 65 mysleli ze anoreksja maja doczynienia jak przeciez anorektyczka nikogo nie kocha tylko swoje cialo .....

A ja wcinam musztarde moglabym zajadac lyzkami ,wogole zauwazylam jem wiecej niz przedtem niewiem czy to ze siedze w domu lub ze zblizam sue do 8 msca i hormony .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przy takim wzroście to w ogóle nie widać,poza tym szybko zleci w dół tylko do piersi przystawisz mała :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A mi powiedziala kolezanka, ze tak ciezko dostac te szczepionki 5w1, bo sie zastanawiaja nad ich wycofaniem i zostaly ograniczone...

reklama
Nieee, nic nie boli, ale pokarmu niewiele. Dziś pierwszy raz w ciągu dnia afera po kp, że dalej głodne, więc butla poszła w ruch i w dzień :/

Pytam, bo moj Tymus teraz z cyca ciagnie i sie zastanawiam jak szybko przestaje bolec, choc dzis tylko na poczatku bolalo.
Ja to sie zastanawiam czy nie lepiej na mm przejsc. Dzis mamy zielone kupki z czyms czarnym i ja juz nie mam sily do tych kupek. Miala ktoras z Was tak?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry