reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My dostalysmy kotke kropke Link do: Przytulanka, która grzechocze!. troche czarno-białego jest i mała bardzo lubi . zamowilam jej jeszcze pilke z tego i tez ją interesuje: )
Co do tv to moja tez oglada :)

Bylysmy dzis u pediatry bo potrzebowalam zaswiadczenie do tego programu wspierania rozwoju i mala dostala skierowanie na ponowne usg bioderek bo zdaniem lekarki ma asymetrie i kopie glownie prawą nogą. .. Tak wiec znowu kolejna wizyta przed nami.
Klocuszek waży juz 5100 :) i dzisiaj nie wiem czy to przez nasze codzienne cwiczenia czy tak po prostu ale zaczela sama odwracac glowe na nielubiana stronę: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja 31 tc a +17 [emoji35][emoji34]no Ale przed ciaza niby mala niedowaga bo 184cm a wazylam 71 kg a wogole przed ivf nie chcieli mnie dopuscic bo wazylam 65 mysleli ze anoreksja maja doczynienia jak przeciez anorektyczka nikogo nie kocha tylko swoje cialo .....

A ja wcinam musztarde moglabym zajadac lyzkami ,wogole zauwazylam jem wiecej niz przedtem niewiem czy to ze siedze w domu lub ze zblizam sue do 8 msca i hormony .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przy takim wzroście to w ogóle nie widać,poza tym szybko zleci w dół tylko do piersi przystawisz mała :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A mi powiedziala kolezanka, ze tak ciezko dostac te szczepionki 5w1, bo sie zastanawiaja nad ich wycofaniem i zostaly ograniczone...

reklama
Nieee, nic nie boli, ale pokarmu niewiele. Dziś pierwszy raz w ciągu dnia afera po kp, że dalej głodne, więc butla poszła w ruch i w dzień :/

Pytam, bo moj Tymus teraz z cyca ciagnie i sie zastanawiam jak szybko przestaje bolec, choc dzis tylko na poczatku bolalo.
Ja to sie zastanawiam czy nie lepiej na mm przejsc. Dzis mamy zielone kupki z czyms czarnym i ja juz nie mam sily do tych kupek. Miala ktoras z Was tak?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry