reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A dla mnie każda ciąża jest tak samo ważna, bez względu na to czy naturalna czy po ivf, bo to w końcu nasze dziecko. Może być naturalna z komplikacjami i po ivf bezproblemowa - to nie powinno być jakimkolwiek wyznacznikiem tego, czy jest lepsza, gorsza, ważniejsza, itp.
I pewnie jakbym była w pojedynczej ciąży, to wolałabym rodzić sn, przy bliźniakach się boję o dzieci i tyle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przy ciazy blizniaczej to inna bajka. Wg mnie cesarka jest w tym przypadku najbezpieczniejsza. Zrobilabym to samo [emoji4]

reklama
Kobietki uplawy geste to normalne tez. Mam !!!!
Chodzi mi o uplawy lejace sie z bielizny ....nie stresujcie sie prosze bo chyva zrobilam zamieszanie
Bol w dole brzucha mialam I mam I wszustko ok ,to normalne Bol brzucha

No no zamieszanie ; ) aż poszłam do lekarza i dobrze ! wiem czym grozi nieleczona grzybica w ciaxy. ...

No więc ja spanikowana tym podejrzeniem stanu zapalnego. ....i zwiększoną ilością tej wydzieliny raz białej raz przezroczystejeszcze. ...pobiegłam do poradni k.i co się okazało . ....grzybki się wkradł, dziady jedne.Dostałam czopki na 6 dni i ma być dobrze . My to się mamy;)

No i dobrze że poszłaś :)

A dla mnie każda ciąża jest tak samo ważna, bez względu na to czy naturalna czy po ivf, bo to w końcu nasze dziecko. Może być naturalna z komplikacjami i po ivf bezproblemowa - to nie powinno być jakimkolwiek wyznacznikiem tego, czy jest lepsza, gorsza, ważniejsza, itp.
I pewnie jakbym była w pojedynczej ciąży, to wolałabym rodzić sn, przy bliźniakach się boję o dzieci i tyle.

Ja też gdyby nie bliźniaki chciałabym sn. jakoś zawsze marzyłam żeby po tym całym wysiłku polozyli mi dziecko na piersi. oglądałam wiele porodow zaxdroscilam tego szczęścia w oczach. myślę że przy cc tez będę i płakać i się cieszyć ale chyba to już nie to samo.

Dziewczyny ja troche z innej beczki.
Czy to prawda ze w ciazy nie mozna isc na pogrzeb czy to zabobon. Wlasnie sie dowiedzialam ze moja dawniejsza przyjaciolka zmarla mloda dziewczyna 31 lat. Troche sie boje isc bo juz dxis z nerwow boli brzuch mnie caly dzien

Czy to prawda ze w ciazy nie mozna isc na pogrzeb czy to zabobon. Wlasnie sie dowiedzialam ze moja dawniejsza przyjaciolka zmarla mloda dziewczyna 31 lat. Troche sie boje isc bo juz dxis z nerwow boli brzuch mnie caly dzien

Czemu nie mozna? Co ma jedno z drugim wspolnego, bo nie rozumiem...

Moja kumpela nie poszla mowila ze nosi nowe zycie to nie pojdzie patrzec na smierc a ja ....hmmm
Chyba to nieprawda w te pogrzeby i ciaze .....

reklama
Szczerze to ja o takim zabobonie nie slyszalam...wlosow tez podobno nie mozna scinac a ja w pon ide podciac. Bardzo mi przykro z powodu straty przyjaciolki

Do góry