reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak, dokładnie to samo mam. Wyobraź sobie teraz jak dwa tygodnie leżałam. Masakra!
Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznie

Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznie

Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj chyba na bezbolowe załatwienie nie ma nic prócz lewatywy. Ja tez nie mogę a w domu jestem. Chyba każda z nas ma z tym problem

Ja moczylam suszone śliwki zalewa sz woda na noc i rano to pijesz potem jesz śliwki potem najlepiej mleko kapusta ogórki i śledzie zapijasz znowu woda ze śliwek i bierzesz coś na przeczyszczenie najlepiej garść czopków. poszło po 6 h na kiblu xd

Ja moczylam suszone śliwki zalewa sz woda na noc i rano to pijesz potem jesz śliwki potem najlepiej mleko kapusta ogórki i śledzie zapijasz znowu woda ze śliwek i bierzesz coś na przeczyszczenie najlepiej garść czopków. poszło po 6 h na kiblu xd

A te jakies czopki garsc to z przepisu lekarza czy w aptece dadza?

reklama
Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????

Ja co rano zjadam lyzke ziaren siemia lnianego i zapijam to szklanka cieplej wody z cytryna i miodem. Polecila mi to mama, bo na poczatku mialam masakryczne zaparcia. Pomoglo :)

Do góry