reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
Dziewczyny wy też macie takie problem z załatwieniem się w szpitalu ?
Tak, dokładnie to samo mam. Wyobraź sobie teraz jak dwa tygodnie leżałam. Masakra!
Atena33
Miałam badanie podochwowe, drożdżach łatwo zdiagnozować bo one są charakterystyczne.Pani doktor powiedziala ze to poczatekKurcze czyli uplawy to byla grzybicA??
Czy ciezko ju dzus jarze .....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Atena33
Ale nie każde uplawy to grzybica, takie bardziej "serowate" no i mnie swedział, tak że szczegółami ; )Kurcze czyli uplawy to byla grzybicA??
Czy ciezko ju dzus jarze .....
pisanka89
Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznieTak, dokładnie to samo mam. Wyobraź sobie teraz jak dwa tygodnie leżałam. Masakra!
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznie
Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????
pisanka89
Ja moczylam suszone śliwki zalewa sz woda na noc i rano to pijesz potem jesz śliwki potem najlepiej mleko kapusta ogórki i śledzie zapijasz znowu woda ze śliwek i bierzesz coś na przeczyszczenie najlepiej garść czopków. poszło po 6 h na kiblu xd
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja moczylam suszone śliwki zalewa sz woda na noc i rano to pijesz potem jesz śliwki potem najlepiej mleko kapusta ogórki i śledzie zapijasz znowu woda ze śliwek i bierzesz coś na przeczyszczenie najlepiej garść czopków. poszło po 6 h na kiblu xd
A te jakies czopki garsc to z przepisu lekarza czy w aptece dadza?
reklama
nieagatka
Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????
Ja co rano zjadam lyzke ziaren siemia lnianego i zapijam to szklanka cieplej wody z cytryna i miodem. Polecila mi to mama, bo na poczatku mialam masakryczne zaparcia. Pomoglo