reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak, dokładnie to samo mam. Wyobraź sobie teraz jak dwa tygodnie leżałam. Masakra!
Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznie

Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznie

Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj chyba na bezbolowe załatwienie nie ma nic prócz lewatywy. Ja tez nie mogę a w domu jestem. Chyba każda z nas ma z tym problem

Ja moczylam suszone śliwki zalewa sz woda na noc i rano to pijesz potem jesz śliwki potem najlepiej mleko kapusta ogórki i śledzie zapijasz znowu woda ze śliwek i bierzesz coś na przeczyszczenie najlepiej garść czopków. poszło po 6 h na kiblu xd

Ja moczylam suszone śliwki zalewa sz woda na noc i rano to pijesz potem jesz śliwki potem najlepiej mleko kapusta ogórki i śledzie zapijasz znowu woda ze śliwek i bierzesz coś na przeczyszczenie najlepiej garść czopków. poszło po 6 h na kiblu xd

A te jakies czopki garsc to z przepisu lekarza czy w aptece dadza?

reklama
Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????

Ja co rano zjadam lyzke ziaren siemia lnianego i zapijam to szklanka cieplej wody z cytryna i miodem. Polecila mi to mama, bo na poczatku mialam masakryczne zaparcia. Pomoglo :)

Do góry