reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A dla mnie każda ciąża jest tak samo ważna, bez względu na to czy naturalna czy po ivf, bo to w końcu nasze dziecko. Może być naturalna z komplikacjami i po ivf bezproblemowa - to nie powinno być jakimkolwiek wyznacznikiem tego, czy jest lepsza, gorsza, ważniejsza, itp.
I pewnie jakbym była w pojedynczej ciąży, to wolałabym rodzić sn, przy bliźniakach się boję o dzieci i tyle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przy ciazy blizniaczej to inna bajka. Wg mnie cesarka jest w tym przypadku najbezpieczniejsza. Zrobilabym to samo [emoji4]

reklama
Kobietki uplawy geste to normalne tez. Mam !!!!
Chodzi mi o uplawy lejace sie z bielizny ....nie stresujcie sie prosze bo chyva zrobilam zamieszanie
Bol w dole brzucha mialam I mam I wszustko ok ,to normalne Bol brzucha

No no zamieszanie ; ) aż poszłam do lekarza i dobrze ! wiem czym grozi nieleczona grzybica w ciaxy. ...

No więc ja spanikowana tym podejrzeniem stanu zapalnego. ....i zwiększoną ilością tej wydzieliny raz białej raz przezroczystejeszcze. ...pobiegłam do poradni k.i co się okazało . ....grzybki się wkradł, dziady jedne.Dostałam czopki na 6 dni i ma być dobrze . My to się mamy;)

No i dobrze że poszłaś :)

A dla mnie każda ciąża jest tak samo ważna, bez względu na to czy naturalna czy po ivf, bo to w końcu nasze dziecko. Może być naturalna z komplikacjami i po ivf bezproblemowa - to nie powinno być jakimkolwiek wyznacznikiem tego, czy jest lepsza, gorsza, ważniejsza, itp.
I pewnie jakbym była w pojedynczej ciąży, to wolałabym rodzić sn, przy bliźniakach się boję o dzieci i tyle.

Ja też gdyby nie bliźniaki chciałabym sn. jakoś zawsze marzyłam żeby po tym całym wysiłku polozyli mi dziecko na piersi. oglądałam wiele porodow zaxdroscilam tego szczęścia w oczach. myślę że przy cc tez będę i płakać i się cieszyć ale chyba to już nie to samo.

Dziewczyny ja troche z innej beczki.
Czy to prawda ze w ciazy nie mozna isc na pogrzeb czy to zabobon. Wlasnie sie dowiedzialam ze moja dawniejsza przyjaciolka zmarla mloda dziewczyna 31 lat. Troche sie boje isc bo juz dxis z nerwow boli brzuch mnie caly dzien

Czy to prawda ze w ciazy nie mozna isc na pogrzeb czy to zabobon. Wlasnie sie dowiedzialam ze moja dawniejsza przyjaciolka zmarla mloda dziewczyna 31 lat. Troche sie boje isc bo juz dxis z nerwow boli brzuch mnie caly dzien

Czemu nie mozna? Co ma jedno z drugim wspolnego, bo nie rozumiem...

Moja kumpela nie poszla mowila ze nosi nowe zycie to nie pojdzie patrzec na smierc a ja ....hmmm
Chyba to nieprawda w te pogrzeby i ciaze .....

reklama
Szczerze to ja o takim zabobonie nie slyszalam...wlosow tez podobno nie mozna scinac a ja w pon ide podciac. Bardzo mi przykro z powodu straty przyjaciolki

Do góry