lile
Fanka BB :)
Lile wgl co ty tu robisz .. jesteś cudem :* będą ci zazdraszczać
Bo ja sie nie mieszcze w zadnej kategorii
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lile wgl co ty tu robisz .. jesteś cudem :* będą ci zazdraszczać
A może jest wątek ciąża po pół ivf
Tutaj jest tylko gazŻartujesz? Naprawdę nie ma? Myślałam że to już standard. W moim szpitalu jest kilka form znieczulenia i wszystkie można wykorzystać jeśli tylko się chce
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest gaz, jacuzzi, zo i te elektrody na plecy, nie wiem jak to się fachowo nazywa :-)Tutaj jest tylko gaz
To wanna tez jest, ale ja wiem czy to traktować jako znieczulenie?U mnie jest gaz, jacuzzi, zo i te elektrody na plecy, nie wiem jak to się fachowo nazywa :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
No jak najbardziej po to ona w końcu jest żeby pomóc zmniejszyć ból :-)To wanna tez jest, ale ja wiem czy to traktować jako znieczulenie?
To wanna tez jest, ale ja wiem czy to traktować jako znieczulenie?
No więc ja spanikowana tym podejrzeniem stanu zapalnego. ....i zwiększoną ilością tej wydzieliny raz białej raz przezroczystejeszcze. ...pobiegłam do poradni k.i co się okazało . ....grzybki się wkradł, dziady jedne.Dostałam czopki na 6 dni i ma być dobrze . My to się mamyJa w 2 tyg po transferze poszlam do lekarza z bolem brzucha (wiecie obawy,1cuaza Po ivf )... mowi to normalne ,jesli pani nie plami przy tym czerwina krwia i nie ma za duzo lejacych sud wod to nic powaznego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom