Kluski w sosie grzybowym bez grzybów :-(Co to jest?????? Bleee
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kluski w sosie grzybowym bez grzybów :-(Co to jest?????? Bleee
Ja się starałm 9 lat i to co napisałaś powyżej trochę mnie zabolało...Rozumiem, że jeśli ciąża przebiega z jakimiś problemami to można się skupić na cc ale nie wtedy gdy ciąża przebiega prawidłowo tak jak moja!Straciłam już jedną ciąże, więc uwierz mi, zalezy mi, żeby z moja dzidzią wszystko było o.k!!!Nie po to przez lata ktoś się stara i żyły wypruwa by doszło do ciąży żeby inny traktował ją jak zwykłą tym bardziej że jak widać na przykładzie wielu z nas ciąża po in vitro obarczona jest powikłaniami od samego początku tak naprawdę
Każdy szanujący się lekarz ciążę po in vitro będzie prowadził i traktował z większą troską bo wie jaki trud rodzice musieli włożyć w to by do niej doszło i gdybym trafiła na lekarza czy szpital który ma na ten temat inne zdanie to uciekałabym gdzie pieprz rośnie
Lile wgl co ty tu robisz .. jesteś cudem :* będą ci zazdraszczać