reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja juz tak liczyłam ze z.1600 mają a jakby się takie kruszynki urodziły teraz tfu tfu :) mąż zobaczyl noworordka świeżego i mówi "to my też takie malutkie będziemy mieć ? Przecież ja dotkne i polamie!!!" Jak powiedziałam ze połowę mniejsze nawet to się za.głowę zlapal :)

reklama
Pisanka nie martw sie nic, moje tez jakies niezbyt okazale w stosunku do norm, ale nikt nie podnosi alarmu.

A z innej beczki - lozysko przodujace, mial ktos taki bajer?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Pisanka nie martw sie nic, moje tez jakies niezbyt okazale w stosunku do norm, ale nikt nie podnosi alarmu.

A z innej beczki - lozysko przodujace, mial ktos taki bajer?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Lozysko przodujace to chyba kwalifikuje do cesarki. No i terzeba sie bardzo oszczedzac, bo moga byc plamienia i porod przedwczesny. Tyle wiem[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka mam zyklego katarka, ale bez niego sobie nie wyobrazam ogarna gestego kataru. Zaden apirstor, gruszka czy frida nie daja rady.

Musiałam się pochwalić :-D
A teraz mogę zacząć nadrabiać Wasze posty :-D
1477665823283.jpg
1477665827789.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477665823283.jpg
    1477665823283.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 310
  • 1477665827789.jpg
    1477665827789.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 304
reklama
Około 1400 gram tak powiedzial z tym ze widziałam na monitorze 1360 a jest 31+3 a w 29 ważyły 1220 i 1170 ...nie wiem czy to prawidłowy przyrost
Mój synuś w 26tc ważył 970g a miesiąc później 1570g więc myślę że twoje dziewczyny przybrały prawidłowo, minęło mniej czasu niż u mnie no i są dwie :)
Nie denerwuj się, jesteście pod dobrą opieką :)

Do góry