ewelin86
Fanka BB :)
Na przyszłość będziesz juz wiedziećDobre...szkoda ze na to nie wpadlam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na przyszłość będziesz juz wiedziećDobre...szkoda ze na to nie wpadlam...
Jak można tak powiedzieć? Wkurzylabym sięHehe...teraz to nawet wiecej niz troszke...
Dzis spotkalam znajomego ktory dawno mnie nie widzial i powiedzial ze zbrzydlam na twarzy...w d...to mam ale to juz druga osoba tak stwierdziła ...
No widzisz jacy ludzie sa bezposredni...ja bym powiedziala ze np. Ale zmienilas sie na twarzy...Jak można tak powiedzieć? Wkurzylabym się
haha nie przejmuj się ja w trzecim miesiącu usłyszałam w pracy na całe biuro od kierowcy (!!!) tekst w stylu: "dziwnie wyglądasz, zgrubłaś i cycki Ci urosły - w ciąży jesteś czy co?"Hehe...teraz to nawet wiecej niz troszke...
Dzis spotkalam znajomego ktory dawno mnie nie widzial i powiedzial ze zbrzydlam na twarzy...w d...to mam ale to juz druga osoba tak stwierdziła ...
Ale ludzie potrafią tekstami walić. Ja nie wiem czy oni nie zdają sobie sprawy ze czasami mogą urazić kogoś takimi słowami.haha nie przejmuj się ja w trzecim miesiącu usłyszałam w pracy na całe biuro od kierowcy (!!!) tekst w stylu: "dziwnie wyglądasz, zgrubłaś i cycki Ci urosły - w ciąży jesteś czy co?"
no powiem Ci, że szczena mi opadła, ale w sumie bardziej wkurzyłam się o samo pytanie, bo nie chciałam jeszcze nic mówić, więc zrobiłam awanturę o to jak się do kobiety odnosi, odwracając uwagę od tematu zero klasy naprawdę..Ale ludzie potrafią tekstami walić. Ja nie wiem czy oni nie zdają sobie sprawy ze czasami mogą urazić kogoś takimi słowami.
Kochana spokojnie. Najważniejsze, że poszły sterydy. Wszyscy tutaj mocno trzymamy kciuki, a Ty sobie grzecznie odpoczywaj :* Dziewczynki dadzą radę! Macie imiona już dla nich?Juz dostałam zastrzyk ze sterydami w tylek. Bolało strasznie...a więcej nic nie wiem