reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja juz tak liczyłam ze z.1600 mają a jakby się takie kruszynki urodziły teraz tfu tfu :) mąż zobaczyl noworordka świeżego i mówi "to my też takie malutkie będziemy mieć ? Przecież ja dotkne i polamie!!!" Jak powiedziałam ze połowę mniejsze nawet to się za.głowę zlapal :)

reklama
Pisanka nie martw sie nic, moje tez jakies niezbyt okazale w stosunku do norm, ale nikt nie podnosi alarmu.

A z innej beczki - lozysko przodujace, mial ktos taki bajer?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Pisanka nie martw sie nic, moje tez jakies niezbyt okazale w stosunku do norm, ale nikt nie podnosi alarmu.

A z innej beczki - lozysko przodujace, mial ktos taki bajer?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Lozysko przodujace to chyba kwalifikuje do cesarki. No i terzeba sie bardzo oszczedzac, bo moga byc plamienia i porod przedwczesny. Tyle wiem[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka mam zyklego katarka, ale bez niego sobie nie wyobrazam ogarna gestego kataru. Zaden apirstor, gruszka czy frida nie daja rady.

Musiałam się pochwalić :-D
A teraz mogę zacząć nadrabiać Wasze posty :-D
1477665823283.jpg
1477665827789.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477665823283.jpg
    1477665823283.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 316
  • 1477665827789.jpg
    1477665827789.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 309
reklama
Około 1400 gram tak powiedzial z tym ze widziałam na monitorze 1360 a jest 31+3 a w 29 ważyły 1220 i 1170 ...nie wiem czy to prawidłowy przyrost
Mój synuś w 26tc ważył 970g a miesiąc później 1570g więc myślę że twoje dziewczyny przybrały prawidłowo, minęło mniej czasu niż u mnie no i są dwie :)
Nie denerwuj się, jesteście pod dobrą opieką :)

Do góry