reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hehe...teraz to nawet wiecej niz troszke...
Dzis spotkalam znajomego ktory dawno mnie nie widzial i powiedzial ze zbrzydlam na twarzy...w d...to mam ale to juz druga osoba tak stwierdziła ...:):):)
To bedzie corka, bo ponoc zabiera urode mamie[emoji6]

A wigole jak mozna powiedziec kobiecie ze zbrzydla??? Ci za duren!!!

Mi znajomy kiedys powiedzial ze mnie zab czasu nadgryzl[emoji1]ale jaja sobie robil, bo za miesiac jak mnie widzial to za moimi plecami pokazywal mezowi ze laska ze mnie[emoji12]
Tylko to bylo przed ciaza. Teraz jakby mnie zobaczyl to by sie poplakal ze smiechu i powiedzial ze jestem orka[emoji1]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dostalam juz rano paczke z apteki gemini. Dzialaja ekspresowo i sa tani.
Patrzylam na te okropne majtki siateczkowe, ale dobre kupilam, nie cisna i nawet mogly by byc mniejsze.

Około 1400 gram tak powiedzial z tym ze widziałam na monitorze 1360 a jest 31+3 a w 29 ważyły 1220 i 1170 ...nie wiem czy to prawidłowy przyrost
Pisanka. Wez pod uwage granice bledu.
Mi na plenatarnym wyszlo ze maly wazy 1880, a na drugi dzien na wizycie u mojego gina 1780.

Nie martw sie na zapas, dziewczynki napewno dobrze rosna, a przy blizniakach ta waga jest zawsze mniejsza.
Ja bym sie nie martwila, bo z waga jest dobrze. Czasem tez lekarz przed porodem mowi ze np dziecko wazy 2800, a dziecko rodzi sie 3300. Tak miala dziewczyna na innym watku.

reklama
Do góry