reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hehe...teraz to nawet wiecej niz troszke...
Dzis spotkalam znajomego ktory dawno mnie nie widzial i powiedzial ze zbrzydlam na twarzy...w d...to mam ale to juz druga osoba tak stwierdziła ...:):):)
To bedzie corka, bo ponoc zabiera urode mamie[emoji6]

A wigole jak mozna powiedziec kobiecie ze zbrzydla??? Ci za duren!!!

Mi znajomy kiedys powiedzial ze mnie zab czasu nadgryzl[emoji1]ale jaja sobie robil, bo za miesiac jak mnie widzial to za moimi plecami pokazywal mezowi ze laska ze mnie[emoji12]
Tylko to bylo przed ciaza. Teraz jakby mnie zobaczyl to by sie poplakal ze smiechu i powiedzial ze jestem orka[emoji1]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dostalam juz rano paczke z apteki gemini. Dzialaja ekspresowo i sa tani.
Patrzylam na te okropne majtki siateczkowe, ale dobre kupilam, nie cisna i nawet mogly by byc mniejsze.

Około 1400 gram tak powiedzial z tym ze widziałam na monitorze 1360 a jest 31+3 a w 29 ważyły 1220 i 1170 ...nie wiem czy to prawidłowy przyrost
Pisanka. Wez pod uwage granice bledu.
Mi na plenatarnym wyszlo ze maly wazy 1880, a na drugi dzien na wizycie u mojego gina 1780.

Nie martw sie na zapas, dziewczynki napewno dobrze rosna, a przy blizniakach ta waga jest zawsze mniejsza.
Ja bym sie nie martwila, bo z waga jest dobrze. Czasem tez lekarz przed porodem mowi ze np dziecko wazy 2800, a dziecko rodzi sie 3300. Tak miala dziewczyna na innym watku.

reklama
Do góry