Przodujace nie ale mam na przedniej ścianiePisanka nie martw sie nic, moje tez jakies niezbyt okazale w stosunku do norm, ale nikt nie podnosi alarmu.
A z innej beczki - lozysko przodujace, mial ktos taki bajer?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
lile
Fanka BB :)
Przodujace nie ale mam na przedniej ścianie
Tez mialam na przedniej scianie, tylko zlazlo w dol :/
gosia321
Czyli moze to bedzie dziewczynka bo corki odbieraja mamie urodeHehe...teraz to nawet wiecej niz troszke...
Dzis spotkalam znajomego ktory dawno mnie nie widzial i powiedzial ze zbrzydlam na twarzy...w d...to mam ale to juz druga osoba tak stwierdziła ...
gosia321
Spokojnie najwazniejsze ze dostalas juz lek dla dziewczynekJuz dostałam zastrzyk ze sterydami w tylek. Bolało strasznie...a więcej nic nie wiem
Wszystko bedzie dobrze :*
katharina203
Ciekawe kiedy sie dowiem jaka plecCzyli moze to bedzie dziewczynka bo corki odbieraja mamie urode
ewelin86
Jak będzie maluch się zakrywal to nie za szybkoCiekawe kiedy sie dowiem jaka plec
Ja na polowkowych się dowiedziałam i to tak rozłożył nogi wiec bylo wiadomo
No właśnie podobno lubi zrobić się przodujace jeśli jest na przedniej ścianie , u mnie na szczęście nic się nie dzieje ale też na dużych dawkach nospy i magnezu codziennie :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Pogadaj z maluszkiem i ładnie poproś żeby się już nie krył na kolejnym usg to może już na następnej wizycie się przekonasz :-)Ciekawe kiedy sie dowiem jaka plec
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
lile
Ciekawe kiedy sie dowiem jaka plec
Jak sie dobrze ulozy to pewnie sie dowiesz jakie sa podejrzenia przy prenatalnych.