reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dodam tylko jeszcze na koniec ,ze tak jak Wy krytykujecie moje nie pranie ze nigdy w zyciu byscie nie ubraly dziecka w nieprane mimo ze nowe, tak ja nigdy dziecku bym nie kupila nic z lumpa, bo bym mogla prac to i ze 100 razy a i tak by mnie to nie zadowolilo...sama nic stamtad nie kupuje a dziecku tym bardziej.
Wiec widzicie ile ludzi tyle opinii.

No nic juz chyba sie wypowiedzialam odnosnie ostatnich postow.
No i dobrze, masz prawo omijać ciuchlandy szerokim łukiem
Dla mnie są miejscem gdzie szukam niepowtarzalnych perełek w niskiej cenie
Każdy żyje jak chce i dobrze bo było by nudnooooo :p

reklama
Nie wiem po ile kupowałyście rożki, ale tu są też słodkie i chyba niedrogie :) po 23 zł
1476359608-apqxmf.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Każde ubranko powinno się wyprać i wyprasować
Ciuszki pierzesz w niskiej temperaturze tylko prasowanie sprawia że pozbywasz się zarazków
Ja wybrałam asortyment Lovela,kapsułki i plyn do prania
Ja brałam na początku nowe i pracowałam. Ale teraz jak młody ma już prawie 3 miesiące to nowych nie Piore a resztę po praniu nie zawsze prasuje. To zależy czy mam czas.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie potrzebuje nic zaznaczać...moja wypowiedź była stwierdzeniem a nie pytaniem więc nie oczekiwałam pouczeń i nie w taki sposób ze co ja robię i w ogole...
Moje zdanie jest podobne do twojego. Jak od początku się będzie dziecko izolować od wszystkich bakteri to później będzie uczulone na wszystko. Pozatym wątpię żeby w szpitalu ciuszki prasowali

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj przez 6 lat , dopiero od niedawna lubi niemowlaki, mowi ze chce mieć braciszka , ale chyba nie rozumie , ze nie bedzie mogł sie z nim bawić klockami czy samochodami przez długi czas.
Jak powiedzialas córeczce , ze bedzie siostra ?
My planujemy powiedzieć za jakis miesiac i pozbiej wybrać sie razem na usg 3/4D.
Póki co nic nie wie, ale skubaniec podsłuchuje rozmowy , a niby wgapiony w bajkę czy w cos innego. Ostatnio mnie zapytał : Mamo, Ty w ciazy jestes? Ja oczy zrobiłam i pytam dlaczego tak mowi, a On na to : Bo jestes taka glubiutka jakbys była ...
A pare tyg wcześniej, jak sie borykałam z niska beta wciąż, mowie do mamy przez tel, ze jakies tam leki musze kupić, a On głowę podnosi znad lekcji i mowi: kup te leki , wez je, moze Ci ta beta ulośnie w koncu...
Naprawdę staramy sie nie rozmawiać o tym przy nim , zeby mu zamętu w główce nie robić, a tu taki cwaniak, niby nie słucha, obijetny na wszystko, a w jego główce takie teorie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedziałam po I prenatalnych, w 13 tygodniu. Ale ona się domyśliła bo na ipadzie czegoś szukałam w internecie. Jakiś preparat dla kobiet w ciąży.
Niby całe życie męczyła o rodzeństwo ale im bliżej rozwiązania tym gorzej. Ostatnio rzuciła tekstem że dobrze jej tylko z mamą. Czuje się zagrożona.

Dziewczyny chwile mnie nie było i takie rzeczy na forum. Oj nie ładnie :p

Co do ciuszków. Wszystkie bd prała o pasowała.
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i każda z nas zrobi jak uważa. Myślę że temat zakończony :)

Martini nie opuszczaj forum :* Chce wiedzieć co lekarz Ci powie o cc i co z tym pessarem Twoim będzie :)

A mi dziś tak zimno :( jeszcze głodna jestem ale czekam na pizze bo nie chce mi się gotować :p
No ale teściowa dala nam karpatke i sałatkę jarzynowa :) mniam :D a wczoraj tak mialam na nią chęć :) oczywiście na karpatke :)

reklama
Co[emoji50]jak to nie pierzesz?
Ja na siebie nie zaloze ciucha ze sklepu ktorego wczesniej nie upiore, a co dopiero na noworodka.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram! U nas w szkole rodzenia położna mówiła, że bardzo ważne jest pranie wszystkich ciuszków w specjalnie przystosowanych płynach dla dzieci i prasowanie ich na lewej stronie, aby wyniszczyć wszystkie bakterie.

Do góry