Strawbelka zeby byla jasnosc ja Cie bardzo lubilam i nasze poglady byly na ogol te same i w wielu sprawach sie zgadzalysmy, ja tutaj nie mialam zadnych spiec z nikim 1 raz tylko tez cos wypowiedzialam swoje zdanie co do Rbki i tez byla obraza majestatu i uciekla...ja nie bede przytakiwac i zgadzac sie z kazdym bo tak wypada, chyba kazdy ma swoj rozum i swoje zdanie zeby je wypowiedziec. Ja tu juz zostalam okreslona ze zieje jadem, omal jeszcze troche i moze zostalabym brudasem
ale szczerze mam to w d** przeciez ja Was nie znam, ani Wy mnie trudno zeby brac do serca czyjes niemile slowa tak bardzo do siebie i plakac w kacie przez to.
TeQuila no akurat z Toba sie zgodze ze tylko jak sie wypowie swoje zdanie to jest atak ja sie wypowiedzialam ze nie piore zle... ze kazdy ma swoj pomysl kiedy pierze, prasuje i uklada - zle, jestem niemila i w ogole.
Nie bede Wam przeszkadzac i tak Was tu "obrazac" , ja juz tez dawno wyczulam kto sie z kim lubi a kto nie. Wiele osob juz stad ucieklo, albo bardzo rzadko sie udziela, zwlaszcza w osoby w zaawasowanej ciazy widzialam ze odpuszczaly sobie to forum i zawsze zastanawialo mnie czemu, ale juz chyba wiem.
Zycze Wam w takim razie sielanki na forum i szczesliwie donoszonych ciaz, bezbolesnych i bezproblemowych porodow.
3majcie sie