reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja to.co mialam z ciuchow pralam od razu w.normalnym.płynie. teraz zaczynam juz prac w płynie lovela i powoli prasować bo juz nie ta.kondycja. im później tym.gorzej. wszystko chowam po kilka sztuk w woreczki te zip xzy jakoś tak duże spożywcze aby się nie ukurzyly i żebym miała do szpitala spakowane. Wszystko do szpitala pakuje w te woreczki. Czy kapcie moje i piżamy. Wszystko wupralam w loveli i moje ubrania tez do szpitala a razie co będę wiedziała co uczula. Czyli ze szmat piore po kupnie w normalnym a teraz w dzieciecym. Nowe piore raz tylko w dzieciecym :) prac w dzieciecym zaczęłam wczoraj :) pieluszkk tetra flanela dzisiaj uorasuje włożę w woreczki i do.torby :)
Gdzie kupowalas te woreczki?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka zeby byla jasnosc ja Cie bardzo lubilam i nasze poglady byly na ogol te same i w wielu sprawach sie zgadzalysmy, ja tutaj nie mialam zadnych spiec z nikim 1 raz tylko tez cos wypowiedzialam swoje zdanie co do Rbki i tez byla obraza majestatu i uciekla...ja nie bede przytakiwac i zgadzac sie z kazdym bo tak wypada, chyba kazdy ma swoj rozum i swoje zdanie zeby je wypowiedziec. Ja tu juz zostalam okreslona ze zieje jadem, omal jeszcze troche i moze zostalabym brudasem :D ale szczerze mam to w d** przeciez ja Was nie znam, ani Wy mnie trudno zeby brac do serca czyjes niemile slowa tak bardzo do siebie i plakac w kacie przez to.

TeQuila no akurat z Toba sie zgodze ze tylko jak sie wypowie swoje zdanie to jest atak ja sie wypowiedzialam ze nie piore zle... ze kazdy ma swoj pomysl kiedy pierze, prasuje i uklada - zle, jestem niemila i w ogole.

Nie bede Wam przeszkadzac i tak Was tu "obrazac" , ja juz tez dawno wyczulam kto sie z kim lubi a kto nie. Wiele osob juz stad ucieklo, albo bardzo rzadko sie udziela, zwlaszcza w osoby w zaawasowanej ciazy widzialam ze odpuszczaly sobie to forum i zawsze zastanawialo mnie czemu, ale juz chyba wiem.

Zycze Wam w takim razie sielanki na forum i szczesliwie donoszonych ciaz, bezbolesnych i bezproblemowych porodow.

3majcie sie :)

Dodam tylko jeszcze na koniec ,ze tak jak Wy krytykujecie moje nie pranie ze nigdy w zyciu byscie nie ubraly dziecka w nieprane mimo ze nowe, tak ja nigdy dziecku bym nie kupila nic z lumpa, bo bym mogla prac to i ze 100 razy a i tak by mnie to nie zadowolilo...sama nic stamtad nie kupuje a dziecku tym bardziej.
Wiec widzicie ile ludzi tyle opinii.

No nic juz chyba sie wypowiedzialam odnosnie ostatnich postow.

Strawbelka zeby byla jasnosc ja Cie bardzo lubilam i nasze poglady byly na ogol te same i w wielu sprawach sie zgadzalysmy, ja tutaj nie mialam zadnych spiec z nikim 1 raz tylko tez cos wypowiedzialam swoje zdanie co do Rbki i tez byla obraza majestatu i uciekla...ja nie bede przytakiwac i zgadzac sie z kazdym bo tak wypada, chyba kazdy ma swoj rozum i swoje zdanie zeby je wypowiedziec. Ja tu juz zostalam okreslona ze zieje jadem, omal jeszcze troche i moze zostalabym brudasem :D ale szczerze mam to w d** przeciez ja Was nie znam, ani Wy mnie trudno zeby brac do serca czyjes niemile slowa tak bardzo do siebie i plakac w kacie przez to.

TeQuila no akurat z Toba sie zgodze ze tylko jak sie wypowie swoje zdanie to jest atak ja sie wypowiedzialam ze nie piore zle... ze kazdy ma swoj pomysl kiedy pierze, prasuje i uklada - zle, jestem niemila i w ogole.

Nie bede Wam przeszkadzac i tak Was tu "obrazac" , ja juz tez dawno wyczulam kto sie z kim lubi a kto nie. Wiele osob juz stad ucieklo, albo bardzo rzadko sie udziela, zwlaszcza w osoby w zaawasowanej ciazy widzialam ze odpuszczaly sobie to forum i zawsze zastanawialo mnie czemu, ale juz chyba wiem.

Zycze Wam w takim razie sielanki na forum i szczesliwie donoszonych ciaz, bezbolesnych i bezproblemowych porodow.

Martini ja Cię proszę nie uciekaj mi stąd :) Będę czekać na wieści co z lekarzem, co ostatecznie z porodem i jak pessar i w ogóle jak Ty, tzn. Wy :)

reklama

Martini daj spokój, nie opuszczaj forum, nie o to chodzi!
Ja każdego tutaj lubię i choć czasem mnie szlag trafia po przeczytanych postach to najważniejsze jest to że jest tu na ogół miło, sympatycznie i pomocnie
Zrób sobie kilka dni przerwy od forum jak ja ostatnio i będzie dobrze
Jeśli moja odpowiedź cię urazila przepraszam, nie chciałam by zabrzmiało jak atak, po prostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ale to ty decydujesz i koniec kropka
Nie uciekaj stąd,weź głęboki oddech i wracaj :p

Do góry