reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja mam pytanie odnosnie tego misia szumisia...ciekawa jestem czy on jest taki super czy wystarczy apka w tel z szumiaca suszarka. Ogolnie wolalabym misia ale czy np jakby szumial i lezal przy dziecku to nie zafalszowywalby dzialania monitora oddechu? Moze glupie pytania ale ma takie wpadlam :):);)
Ja słyszałam same pozytywne opinie więc kupiłam
Tel pewnie też miałby podobne działanie, tylko że po pierwsze nie jest słodki jak szumiś, po drugie dziecko się do niego nie przytuli a po trzecie jak w czasie szumienia zadzwoni tel to maluszek się przestraszy, nie mówiąc o szkodliwych falach tel, ja bym tam tel do łóżeczka nie włożyła

Powiedziałam po I prenatalnych, w 13 tygodniu. Ale ona się domyśliła bo na ipadzie czegoś szukałam w internecie. Jakiś preparat dla kobiet w ciąży.
Niby całe życie męczyła o rodzeństwo ale im bliżej rozwiązania tym gorzej. Ostatnio rzuciła tekstem że dobrze jej tylko z mamą. Czuje się zagrożona.

Oh te dzieciaki, wszystkiego sie domyśla! Ja tez wlasnie tak powiem , po prentalnych. Mam nadzieje, ze nie bedzie złe, cieszy mnie, ze teraz jego nastawienie sie zmieniło, mowi ze dzieci sa słodkie itp. Twoja jeszcze starsza to zrozumie na pewno, koleżanka miała taka różnice jak u Ciebie to super cierpliwa jest dziewczynka, pomagała jej duzo, zaradna taka, teraz mały ma juz 3 lata , zdzieli ja czasem, ta biedna popłacze sie, ale złego słowa nie słyszałam od niej na młodszego brata.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry