reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Może następnym razem zaznacz że mamy twojego postu nie komentować,że nie potrzebujesz naszej opini, będzie wtedy prościej uniknąć takich niefajnych sytuacji
Nie potrzebuje nic zaznaczać...moja wypowiedź była stwierdzeniem a nie pytaniem więc nie oczekiwałam pouczeń i nie w taki sposób ze co ja robię i w ogole...

Dziewczyny nie kłóćcie się znów! Każdy ma swoje zdanie i tyle, nie atakujcie się nawzajem jak ktoś myśli inaczej. Bo się znów rozpęta burza jak przy SN i CC..

Dziewczyny nie kłóćcie się znów! Każdy ma swoje zdanie i tyle, nie atakujcie się nawzajem jak ktoś myśli inaczej. Bo się znów rozpęta burza jak przy SN i CC..
Flandi my sie nie klocimy, ale ktos sie chyba tu chce na sile poklocic.
Ja odpisuje normalnie na posty, a w zamian dostaje opryskliwe.

Juz dawno wyczulam kto tu na forum kogo nie lubi i tylko czeka zeby bylo spiecie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Flandi my sie nie klocimy, ale ktos sie chyba tu chce na sile poklocic.
Ja odpisuje normalnie na posty, a w zamian dostaje opryskliwe.

Juz dawno wyczulam kto tu na forum kogo nie lubi i tylko czeka zeby bylo spiecie.

Ja tam Was lubię, choć TeQuila powiedziała, że nie podoba Jej się łóżeczko, które wybrałam hahaha :p:D Tak to już jest, że ile ludzi, tyle opinii. A do tego te hormony :errr:
Głowa do góry :)

Nie kłocimy się, przynajmniej nie ja, ale po raz kolejny jestem atakowana za wyrażenie swojego zdania
Mam wrażenie że jak przytakuje jest ok ale jak tylko wyrażę swoją opinię to atak natychmiastowy
Nie po to tu jestem...

Dziewczyny, ile czasu przed porodem pierzecie,prasujecie i ukladacie w komodzie ubranka?
Pierzecie raz? Czy 2 razy?

Ja to.co mialam z ciuchow pralam od razu w.normalnym.płynie. teraz zaczynam juz prac w płynie lovela i powoli prasować bo juz nie ta.kondycja. im później tym.gorzej. wszystko chowam po kilka sztuk w woreczki te zip xzy jakoś tak duże spożywcze aby się nie ukurzyly i żebym miała do szpitala spakowane. Wszystko do szpitala pakuje w te woreczki. Czy kapcie moje i piżamy. Wszystko wupralam w loveli i moje ubrania tez do szpitala a razie co będę wiedziała co uczula. Czyli ze szmat piore po kupnie w normalnym a teraz w dzieciecym. Nowe piore raz tylko w dzieciecym :) prac w dzieciecym zaczęłam wczoraj :) pieluszkk tetra flanela dzisiaj uorasuje włożę w woreczki i do.torby :)

Ja tam Was lubię, choć TeQuila powiedziała, że nie podoba Jej się łóżeczko, które wybrałam hahaha :p:D Tak to już jest, że ile ludzi, tyle opinii. A do tego te hormony :errr:
Hahaha, bo myślałam że ma okrągłe szczebelki :p
Za to gwiazdka na łóżeczku bardzo mi się podobała :D
Ja też się nie obrażam jak ktoś mi pisze że mój wózek jest brzydki, ważne że dla mnie najpiękniejszy :D

Flandi, wszystko widac po sposobie odpowiadania sobie, kto kogo lubi a kogo nie trawi. Dyskusja dyskusja i jak sa sprzeczne opinie a ludzie sie lubia, to nie odpowiadaja sobie w taki sposob.

Mnie raz do szalu doprowadzila Tequila, mimo ze ja bardzo lubie, ale ja przeprosilam[emoji12] jak ktos sie lubi to spiec miedzy nimi nie ma. Proste jak metr sznura[emoji6]

A rady Tequili sobie cenie, bo ma duza wiedze!

reklama
Hahaha, bo myślałam że ma okrągłe szczebelki :p
Za to gwiazdka na łóżeczku bardzo mi się podobała :D
Ja też się nie obrażam jak ktoś mi pisze że mój wózek jest brzydki, ważne że dla mnie najpiękniejszy :D
Dobra dobra :D:D
Zgadzam się, że najważniejsze że nam ma się podobać, a że nas to cieszy to się tym dzielimy i kropka :)

Do góry