reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dodam tylko jeszcze na koniec ,ze tak jak Wy krytykujecie moje nie pranie ze nigdy w zyciu byscie nie ubraly dziecka w nieprane mimo ze nowe, tak ja nigdy dziecku bym nie kupila nic z lumpa, bo bym mogla prac to i ze 100 razy a i tak by mnie to nie zadowolilo...sama nic stamtad nie kupuje a dziecku tym bardziej.
Wiec widzicie ile ludzi tyle opinii.

No nic juz chyba sie wypowiedzialam odnosnie ostatnich postow.
No i dobrze, masz prawo omijać ciuchlandy szerokim łukiem
Dla mnie są miejscem gdzie szukam niepowtarzalnych perełek w niskiej cenie
Każdy żyje jak chce i dobrze bo było by nudnooooo :p

reklama
Nie wiem po ile kupowałyście rożki, ale tu są też słodkie i chyba niedrogie :) po 23 zł
1476359608-apqxmf.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Każde ubranko powinno się wyprać i wyprasować
Ciuszki pierzesz w niskiej temperaturze tylko prasowanie sprawia że pozbywasz się zarazków
Ja wybrałam asortyment Lovela,kapsułki i plyn do prania
Ja brałam na początku nowe i pracowałam. Ale teraz jak młody ma już prawie 3 miesiące to nowych nie Piore a resztę po praniu nie zawsze prasuje. To zależy czy mam czas.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie potrzebuje nic zaznaczać...moja wypowiedź była stwierdzeniem a nie pytaniem więc nie oczekiwałam pouczeń i nie w taki sposób ze co ja robię i w ogole...
Moje zdanie jest podobne do twojego. Jak od początku się będzie dziecko izolować od wszystkich bakteri to później będzie uczulone na wszystko. Pozatym wątpię żeby w szpitalu ciuszki prasowali

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj przez 6 lat , dopiero od niedawna lubi niemowlaki, mowi ze chce mieć braciszka , ale chyba nie rozumie , ze nie bedzie mogł sie z nim bawić klockami czy samochodami przez długi czas.
Jak powiedzialas córeczce , ze bedzie siostra ?
My planujemy powiedzieć za jakis miesiac i pozbiej wybrać sie razem na usg 3/4D.
Póki co nic nie wie, ale skubaniec podsłuchuje rozmowy , a niby wgapiony w bajkę czy w cos innego. Ostatnio mnie zapytał : Mamo, Ty w ciazy jestes? Ja oczy zrobiłam i pytam dlaczego tak mowi, a On na to : Bo jestes taka glubiutka jakbys była ...
A pare tyg wcześniej, jak sie borykałam z niska beta wciąż, mowie do mamy przez tel, ze jakies tam leki musze kupić, a On głowę podnosi znad lekcji i mowi: kup te leki , wez je, moze Ci ta beta ulośnie w koncu...
Naprawdę staramy sie nie rozmawiać o tym przy nim , zeby mu zamętu w główce nie robić, a tu taki cwaniak, niby nie słucha, obijetny na wszystko, a w jego główce takie teorie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedziałam po I prenatalnych, w 13 tygodniu. Ale ona się domyśliła bo na ipadzie czegoś szukałam w internecie. Jakiś preparat dla kobiet w ciąży.
Niby całe życie męczyła o rodzeństwo ale im bliżej rozwiązania tym gorzej. Ostatnio rzuciła tekstem że dobrze jej tylko z mamą. Czuje się zagrożona.

Dziewczyny chwile mnie nie było i takie rzeczy na forum. Oj nie ładnie :p

Co do ciuszków. Wszystkie bd prała o pasowała.
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i każda z nas zrobi jak uważa. Myślę że temat zakończony :)

Martini nie opuszczaj forum :* Chce wiedzieć co lekarz Ci powie o cc i co z tym pessarem Twoim będzie :)

A mi dziś tak zimno :( jeszcze głodna jestem ale czekam na pizze bo nie chce mi się gotować :p
No ale teściowa dala nam karpatke i sałatkę jarzynowa :) mniam :D a wczoraj tak mialam na nią chęć :) oczywiście na karpatke :)

reklama
Co[emoji50]jak to nie pierzesz?
Ja na siebie nie zaloze ciucha ze sklepu ktorego wczesniej nie upiore, a co dopiero na noworodka.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram! U nas w szkole rodzenia położna mówiła, że bardzo ważne jest pranie wszystkich ciuszków w specjalnie przystosowanych płynach dla dzieci i prasowanie ich na lewej stronie, aby wyniszczyć wszystkie bakterie.

Do góry