reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesia No teraz to juz na pewno wasz ostatni weekend we dwoje! :-)?

Ja od poczatku mam takie cos przy smarkaniu aż do teraz. Takie skrzepy z krwią. To normalne. W I trymestrze jeszcze miałam wrażliwe dziąsła i krwawiące.
Ja sie wgłębiałam kiedyś w temat rutinoskorbinu w ciąży i nie wolno, bo to nie jest czysta wit C. Lepiej zjesc kiwi albo pomarańcza, ewentualnie wit C samą niz rutinoskorbin.

Miłej niedzieli ciężarówki. U mnie dzien jak codzień :-)
Aniolkowa myslalam o Tobie z ranca;)
Teraz juz na prawde ostatni weekend w duecie. Strasznie dziwne to uczucie,tyle lat bylismy sami dla siebie,a teraz taka zmiana...od tyg spogladam na przygotowane lozeczko i nadal nie wierze,ze za male troche beda w nim maluchy... <3

reklama
Mój też się zbuntował i dał mi nieźle popalić, ale na szczęście wracam do żywych, głowa już tylko cmi delikatnie a i obiad mogłam zjeść i nie wisieć nad kibelkiem ;-) zjadłabym sushi, szkoda że nie można, uwielbiam.
A co sądzicie na temat jedzenia lodów, naczytalam się mnóstwa opini że w ciąży nie wolno a mi się chce magnuma :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem wszystko normalnie. Nie dajmy się zwariować :*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety początek dnia zapowiadał się spokojny. Za to wieczór już nie za bardzo :(

Dziś się dowiedziałam, że żona kolegi rodziła w domu. Ich syn ważył 4,6kg :D Taki mały wielkoludek :D

CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6: malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę/ rano wizyta u endokrynologa

7: martka83 : badania prenatalne
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

reklama
Dzien dobry Dziewczyneczki:) my zaraz wstajemy,ogarniemy sie i kierunek szpital. Dzis mam byc juz hospitalizowana,a byc moze chlopaki wyjda na swiatlo dzienne ;) zobaczymy jaka decyzje podejma lekarze. Od wczoraj trzyma nas lekki stresik. Oby wszystko gladko poszlo i odbylo sie jak nalezy.
Prosze,trzymajcie kciuki!
Milego dnia :*

Do góry