reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ciesz się że nie spaliłas ja chyba nigdy nie upiekłam.ciasta. Nie miałam okazji.Ja upiekłam ciasto z truskawkami. W piątek koleżanka przyniosła do pracy, pyszne. Wzięłam przepis. Moje jest zupełnie bez smaku, pierwszy raz mi wyszło takie dziadostwo bezpłciowe...
Zjadłam na silę dwa kawałki. Chciałam się upewnić czy faktycznie jest okropne- potwierdzam, jest beznadziejne. Jakimś dżemem trzeba posmarowaćOj tam I tak pewnie zjesz
Zjadlabym, teraz zapycham się fistaszkamiMi się jeść nie chce Ale właśnie wstawiłam wodę na pierogi z kapustą
Mój też się zbuntował i dał mi nieźle popalić, ale na szczęście wracam do żywych, głowa już tylko cmi delikatnie a i obiad mogłam zjeść i nie wisieć nad kibelkiem ;-) zjadłabym sushi, szkoda że nie można, uwielbiam.Tylko u mnie to wszystko w kibelku wyladuje coś mój maluch jeść nie chce
A co sądzicie na temat jedzenia lodów, naczytalam się mnóstwa opini że w ciąży nie wolno a mi się chce magnuma
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Mój chyba się opanował jak dostał cheetosyMój też się zbuntował i dał mi nieźle popalić, ale na szczęście wracam do żywych, głowa już tylko cmi delikatnie a i obiad mogłam zjeść i nie wisieć nad kibelkiem ;-) zjadłabym sushi, szkoda że nie można, uwielbiam.
A co sądzicie na temat jedzenia lodów, naczytalam się mnóstwa opini że w ciąży nie wolno a mi się chce magnuma
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że nie zaszkodzi Ja już chyba z 5 lodów zjadłam jak tylko ciepło się zrobiło. A jak masz ochotę to jedz