reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesia No teraz to juz na pewno wasz ostatni weekend we dwoje! :-)?

Ja od poczatku mam takie cos przy smarkaniu aż do teraz. Takie skrzepy z krwią. To normalne. W I trymestrze jeszcze miałam wrażliwe dziąsła i krwawiące.
Ja sie wgłębiałam kiedyś w temat rutinoskorbinu w ciąży i nie wolno, bo to nie jest czysta wit C. Lepiej zjesc kiwi albo pomarańcza, ewentualnie wit C samą niz rutinoskorbin.

Miłej niedzieli ciężarówki. U mnie dzien jak codzień :-)
Aniolkowa myslalam o Tobie z ranca;)
Teraz juz na prawde ostatni weekend w duecie. Strasznie dziwne to uczucie,tyle lat bylismy sami dla siebie,a teraz taka zmiana...od tyg spogladam na przygotowane lozeczko i nadal nie wierze,ze za male troche beda w nim maluchy... <3

reklama
Mój też się zbuntował i dał mi nieźle popalić, ale na szczęście wracam do żywych, głowa już tylko cmi delikatnie a i obiad mogłam zjeść i nie wisieć nad kibelkiem ;-) zjadłabym sushi, szkoda że nie można, uwielbiam.
A co sądzicie na temat jedzenia lodów, naczytalam się mnóstwa opini że w ciąży nie wolno a mi się chce magnuma :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem wszystko normalnie. Nie dajmy się zwariować :*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety początek dnia zapowiadał się spokojny. Za to wieczór już nie za bardzo :(

Dziś się dowiedziałam, że żona kolegi rodziła w domu. Ich syn ważył 4,6kg :D Taki mały wielkoludek :D

CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6: malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę/ rano wizyta u endokrynologa

7: martka83 : badania prenatalne
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

reklama
Dzien dobry Dziewczyneczki:) my zaraz wstajemy,ogarniemy sie i kierunek szpital. Dzis mam byc juz hospitalizowana,a byc moze chlopaki wyjda na swiatlo dzienne ;) zobaczymy jaka decyzje podejma lekarze. Od wczoraj trzyma nas lekki stresik. Oby wszystko gladko poszlo i odbylo sie jak nalezy.
Prosze,trzymajcie kciuki!
Milego dnia :*

Do góry