reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie grubasy. Dziś w drodze do pracy postanowiłam Was poczytać ostatnie 100 stron . Widzę że ciążę przebiegają prawidłowo ciesze się . A co mnie miło zaskoczyło to jestem w waszym kalendarzu :D miło przyjemnie dziękuję mam nadzieje że niebawem do Was dołączę.
Dziś tłocznie w kalendarzu .
Kciuki ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ mamuśki

reklama
Czesia powodzenia!!! Kciuków milion zaciśnietych. Dasz rade kochana! Zdawaj relację na bieżąco!

Ewunka no pewnie ze niedługo dolaczysz do nas i z nami bedziesz marudzić :p

wczoraj nie pisalam bo gości miałam. Trochę przesadzilam że sprzątaniem i po południu dwie nospy poszły. Właśnie zaraz wskakuje pod prysznic i lecę do endo :( boję się co mi powie. Nie chce jakiegoś hashimoto :(

Aniolkowa jak się trzymasz? Co ci dolega? Wszystko w porządku? Zobacz jak leci a ty dajesz radę juz tak długo :) uda się

Hej Mamuśki kochane :)

Czesia może to już ten dzień, kiedy chłopaki pojawią się na świecie :) Trzymam za Was kciuki :*

Ewunka zobaczysz sama, że niedługo będziesz z nami marudzić z byle powodu :D

Aniołkowa jak tam sytuacja? Nogi cały czas zaciśnięte? :) :*

Miłego dnia Kochane :*

Witajcie :) Trzymam mocno kciuki...
Pisanka czekam na info ,wrazie gdyby co ja w sprawach tarczycy moze bede mogla Ci cos powiedziec :dry:
Dzisiaj delikatnie boli mnie podbrzusze,a w zasadzie od wczoraj wieczor,ale delikatnie z godziny na godzine lepiej. Dzisiaj dzien leniuszka :cool2:

Hej Mamuśki kochane :)

Czesia może to już ten dzień, kiedy chłopaki pojawią się na świecie :) Trzymam za Was kciuki :*

Ewunka zobaczysz sama, że niedługo będziesz z nami marudzić z byle powodu :D

Aniołkowa jak tam sytuacja? Nogi cały czas zaciśnięte? :) :*

Miłego dnia Kochane :*
Marudzić mogę zacząć już. ..... tylko kto by to wytrzymał :laugh2:

Przepraszam ze tylko o sobie ale chciałam wam dać znać

U nas sie tydzien zaczął nieciekawie. Wczoraj w nocy odeszły mi wody. Chlusnęło konkretnie i lało sie przez kilka godzin. Rozwarcie nadal na 2cm i bardzo niewielkie skurcze, ktore wyciszyli.
Mały zmienił pozycje i z posladkowej jest ułożony główką w dół, wiec czekają na naturalny poród.
Mowia, że dziecko i mój organizm produkuje własne wody i że tak można jeszcze chodzic nawet kilka tygodni o czym w zyciu nie miałam pojęcia. Dają mi antybiotyk dożylnie żeby uniknąć infekcji, bo teraz jest najważniejsze.
Nadal mam chodzic i spacerować absolutnie nie leżeć cały czas. A wody juz bedą mi sie sączyć do konca.

Boje sie bardzo mimo, że wiem że jestem w dobrych rekach

Czesia cholerka rozpakuj sie szybko jak chcesz byc pierwsza!!!!!!

aniolkowa tez nie mialam pojecia z tymi wodami ze tak moze byc... Kurcze jeszcze troszke jak bys dala rade zawsze lepiej, ale pociesz sie ze i tak prawie 2 tyg dluzej wytrzymaliscie :) Teraz juz jest lepiej niz bylo! Trzymam kciuki ,zeby chociaz jeszcze troszke pomieszkal w Twoim brzuszku :)

reklama
Do góry