reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiki super! :-D bardzo się cieszę i gratuluję córeczki :-)

Aisa ja kupiłam laktator wcześniej i bardzo się cieszę że tak zrobiłam bo dzięki temu mogłam się zabrać za rozkręcenie laktacji zaraz po przyjściu ze szpitala. Teraz już praktycznie go nie używam ale bez niego byłoby ciężko

Kate jak lekarz mówił mi że z ciążą jest ok to wierzyłam mu. Nie szukałam na necie norm ile mm dziecko powinno mierzyć. Chyba bym zwariowala. I nie myśl ciągle o poronieniu, sprobuj nastawić się pozytywnie bo dobre samopoczucie i brak stresu są bardzo ważne. Uwierz w swojego bąbelka :-)

Gizas cieszę się że wszystko ok :-) z badania na badanie widoki będą coraz piękniejsze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kiki - codziennie wypatrywałam wieści od Ciebie. Cieszę się Twoim szczęściem. Teraz możesz odetchnąć i wreszcie cieszyć się ciążą.

Ja mam przed sobą usg prenatalne. Moja pani dr namawia mnie na wykonanie testu Pappa. Ale po Twojej historii i innych podobnych (a trochę ich było) odechciewa mi się tych badań. Jeżeli nie będzie zastrzeżeń na usg to ich chyba nie wykonam. Czy ktoś Ci zatem powiedział co oznacza wynik Pappa skoro dziecko jest zdrowe? To był błąd?

reklama
Kiki super!!! Nie mogłobyć inaczej :-)

Dziewczyny mamy grupe na fb jeśli któras chetna to dajcie znać.

No i spotkanie organizujemy w Poznaniu prawdopodobnie 23-24 maj. Jesteście chetne??

Do góry