reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witam nowe ciężarówki ;) wszystkim gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Hania, ogromne gratulacje! Lenka jest śliczna :) to teraz zapraszamy na mamusie ;)

kate doktor źle to ujął wynik nie może być fałszywy bo wtedy labo miałoby problemy . Tak jak pisałam to tylko cyferki i tylko test przesiewowy a co za tym idzie niedoskonały stąd wprowadzono dodatkowe testy bardziej dokładne ale jak każde badanie są one obarczone pewnym błędem tak samo jeśli jeden test ma wykryć więcej chorób jest wtedy mniej czuły , dokładny a bierze się to stąd tak na chłopski rozum , że im więcej czynników chcemy wykryć tym więcej musimy użyć specyficznych substancji je wykrywających a co za tym idzie mogą one też między sobą reagować zaniżając czułość . Jak to mówi mój mąż jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego .Multitesty wprowadza się po to aby obniżyć koszty badań ale trzeba się liczyć z niższą czułością .

Hania gratuluję. Lenka jest śliczna :-)

Kate no już blisko i to nawet bardzo jest do końca. Teraz to już czas migiem zleci. Dlatego też tak panikuję z remontem, ale wygląda na to, że ruszamy już jutro :-).

Szkrabek gratuluję jeszcze raz :-)

Aisa79 to trzymam kciuki za powodzenie remontu:-) ja tez zaczynam o tym myśleć, ale to jeszcze za wcześnie:-p młody już przebrał zabawki dla przyszłego rodzeństwa...oddał swojego ulubionego misia. I jak tu dziecku później wytłumaczyć jak dzieje się coś złego?

szkrabek a ty już powiedziałaś oficjalnie swojemu szkrabowi, że będzie miał rodzeństwo? czy czekacie jeszcze?

Hania ale niespodziankę nam zrobiłaś:-) gratuluję!

Kate przestań tak gadać! Ten stres jeszcze Ci zaszkodzi. Spróbuj choć troszkę nastawić się pozytywnie, uwierz w siebie i w swoje dzieciątko. Zobaczysz, potem będzie Ci głupio że tak myslalas :)

reklama
Do góry