reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiki, przede wszystkim gratulacje serduszka i zapraszamy kiedy już będziesz gotowa. :-)
Genna, ojej jaki malusi Twój Franiu ;-). Obyście szybko wyszli już do domu, to dojdzie do siebie po porodzie i waga ruszy z kopyta :)

Kasik, kobieto, gdzie Ty przytyłaś?? Brzuszek masz super, w sukience wyglądasz pięknie. W leginsach brzuszek jest większy, no ale bez przesady ;-). Super zgrabniutki brzuszek:)

Lisska, jaki masz ładny brzuszek:) Ja narzekałam, że mam mały, natomiast teraz rośnie w takim tempie, że modlę się o odwilż i wiosnę, bo już w kurtkę nie mogę się zmieścić. A mam inną, ale cieńszą. :-(

Kotuska, smerfeta, montana,
ładne już spore brzuszki :)
Anulla86, no już ładnie Ci się uformował brzuszek :)

ledwo was nadrobiłam po weekendzie. Już nie pamiętam co która pisała na początku:)

medalikara, trzymam kciuki i powodzenia:)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny od którego tc chodziłyście na szkołę rodzenia? Ja dziś mam zadzwonić do położnej która prowadzi przy szpitalu, a tam jest co najmniej od 30tc i to codziennie zajęcia przez 2 tyg. Nie wiem czy dam radę jeździć autem, bo jednak mam kawałek, a mała nie daje mi prowadzić samochodu bo strasznie kopie.

Ja dzisiaj się zmierzyłam i w pępku mam 92cm :szok:. Brzuch ładnie zaczął rosnąć. Wkleję swoje zdjęcie, ale oczywiście na zdjęciu brzusz wygląda na dużo mniejszy niż w rzeczywistości:)

Aha i co macie dla maluszków do kąpieli? Jakiś płyn? Bo nie bardzo wiem co kupić. Oliwki narazie nie będę stosować, chybaże będzie taka potrzeba.

Załączniki

• 26tc.jpg
    26tc.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
aisa właśnie znajomi mówią mi że dosyć duży jest (na wysokości pępka jest 92 i nie chce wyjść mniej:-D) a w sobote na wizycie wyszło że mała waży 620g- także najważniejsze żeby dzidziuś miał dobrze a my te brzuszki zrzucimy chwila moment tak jak madzia . A mój maluszek dziś zrobił sobie dzień spiocha, tylko raz sobie kopnął a tak cisza, może to taki dzień dziś, chociaż wczoraj lepiej nie było !!!
montana a twój brzuszek taki zgrabniutki, ogólnie to chyba tylko w brzuszek poszło wszystko bo bardzo szczupła jesteś :tak:

Medalikaria &&&&&&& za szybki porod!

Jakos ostatnio szybko idzie..... :szok:

Piekne brzuszki i piekne pościele, co jedna to ładniejsza. Trudne wybory.

Montana , śliczny jest i nie do wiary jesteś juz na ostatniej prostej :-) 38t...

Anulla28, ja mierzyłam i na wysokości pępka 95 . No i ja kupiłam kurtkę na zimę bo nie mogłam sie dopiąć w tej co miałam ale nie żałuje bo jest boska i ładnie dopasowana, podkreśla brzuszek .

Ja do kąpieli będę używać kosmetyki z weleda baby . Juz pisałam kiedyś mam olejek dla siebie na rozstępy i jest genialny . A seria dla dzieci tez jest świetna .

Liska, Twój brzuszek narazie to taka piłeczka, u mnie trochę się rozeszło :-D Ale cm mamy podobnie:) A w kurtki ja wchodziłam normalnie i to ja mam wszystkie dopasowane. I jeszcze dużo luzu miałam. A teraz to z dnia na dzień coraz ciaśniej :-D
Pytałaś o rozstępy - ja jeszcze nie mam, ale brzuch tak zaczął mnie od wczoraj swędzieć, że chyba oszaleję. W domu jest w miarę, ale wyjść na dwór to masakra, pod ubraniami i kurtką to ciężko się podrapać.

Aisa, jeszcze zapomniałam napisać, że Twój brzuszek też ładnie już wyglada, już sporo urósł, ale ładnie wyglada ;-) No i jest co nosić, a do maja to szybko zleci i na szczęście to nie będzie jeszcze upałów - mam taką nadzieję :tak:

Ostatnia edycja:
Anulla28 wyskoczył ci brzuch do przodu, już ładnie wystaje :-)

No jak pisałam wczoraj mam już 100 cm w obwodzie a tu jeszcze tyle miesięcy :-D

Z płynów do kąpieli raczej zdecyduję się na Ziajkę natłuszczającą dla niemowląt

Ale śliczne brzuszki! :D

Ja do kąpieli używam płyn ziajka ten do wody, a do smarowania zwykłą parafine. Nie smaruję jednak małej teraz bo po smarowaniu wyskoczyły jej potowki więc przestałam. Tylko nóżki, rączki i brzuszek jej smaruję unikając miejsc takich jak pachwinki, paszki i szyjka bo tam potowki były. Potowki pokonane za pomocą domowego sposobu ;) mąka ziemniaczana jest super :)
W czwartek lub poniedziałek przyjedzie pani fotograf zrobić niuni sesję ;) już nie mogę się doczekać :)

reklama
Do góry