reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
kasik36, tak na 100 %, w opisie produktu jest napisane :) Na zdjęciu jest wypchana bo wiadomo lepszy efekt daje :) Ja na razie ochraniacza nie kupuję, chyba że znajdę jakiś bardzo uniwersalny. Nie wydaje mi się bardzo potrzebny na początek a baldachimy mi się akurat nie podobają :)

Liskka jak tak to ok, szczerze mowiac nie spodziewalabym sie nawet, ze posciel dziecieca moze nie byc w poszewkach, dopiero ekspedientka w sklepie mnie uswiadomila ;) Ja tez za baldachimem nie jestem ale farby, ktorymi pomalowalismy pokoj okazaly sie ciemniejsze niz w probniku i chyba bedzie trzeba rozjasnic dodatkami. Ale to sie okaze po skreceniu i ustawieniu mebli.

Kasik36, czekam na końcowy efekt pokoiku, mam nadzieje ze sie pochwalisz :)
Dobranoc dziewczynki. Idę spać , Jutro dzien kurierów, pozamawialam tyle rzeczy na necie aż juz nie pamietam co i jutro cały dzien koczuje na dostawy

Medalikara, kciuki zacisniete !!

ed. Kasik36, zamówiłam kocyk minky, zawieszki do smoczka z klipsem, te naklejki na ścianę i materiały- chce uszyć poduszki dekoracyjne i rogal do karmienia. Niby takie głupoty ale nawet z wysyłką wyszło mnie dużo taniej niż w sklepie. A dla siebie nową prostownice, bo stara już ledwo zipie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Medalikara kciuki zacisniete! ;-)

Kasik a jak cie bolaly zebra to co robilas? Bylas chorw bralas cos na to? Czy samo przeszlo? ;-)

Do góry