reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
kasik36, tak na 100 %, w opisie produktu jest napisane :) Na zdjęciu jest wypchana bo wiadomo lepszy efekt daje :) Ja na razie ochraniacza nie kupuję, chyba że znajdę jakiś bardzo uniwersalny. Nie wydaje mi się bardzo potrzebny na początek a baldachimy mi się akurat nie podobają :)

Liskka jak tak to ok, szczerze mowiac nie spodziewalabym sie nawet, ze posciel dziecieca moze nie byc w poszewkach, dopiero ekspedientka w sklepie mnie uswiadomila ;) Ja tez za baldachimem nie jestem ale farby, ktorymi pomalowalismy pokoj okazaly sie ciemniejsze niz w probniku i chyba bedzie trzeba rozjasnic dodatkami. Ale to sie okaze po skreceniu i ustawieniu mebli.

Kasik36, czekam na końcowy efekt pokoiku, mam nadzieje ze sie pochwalisz :)
Dobranoc dziewczynki. Idę spać , Jutro dzien kurierów, pozamawialam tyle rzeczy na necie aż juz nie pamietam co i jutro cały dzien koczuje na dostawy

Medalikara, kciuki zacisniete !!

ed. Kasik36, zamówiłam kocyk minky, zawieszki do smoczka z klipsem, te naklejki na ścianę i materiały- chce uszyć poduszki dekoracyjne i rogal do karmienia. Niby takie głupoty ale nawet z wysyłką wyszło mnie dużo taniej niż w sklepie. A dla siebie nową prostownice, bo stara już ledwo zipie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Medalikara kciuki zacisniete! ;-)

Kasik a jak cie bolaly zebra to co robilas? Bylas chorw bralas cos na to? Czy samo przeszlo? ;-)

Do góry