elleni
Fanka BB :)
Elleni, my nie śledzimy już innych wątków, chociaż każda z nas zaczynała swoją przygodę z forum z "kto po IVF"
Tamten wątek rządzi się już swoimi, zupełnie innymi prawami. Jeszcze niedawno starałam się czytać, ale ilość nowych nicków mnie powaliła. Niektóre pojawiają się szybko i jeszcze szybciej znikają.
A co chcę wiedzieć - wszystko:-)
Skąd jesteś, gdzie podchodziłaś do IVF, za którym razem się udało, no i czemu podeszłaś do IVF :-)
no i ja w tym temacie "kto po iVF" przedstawiałam się chyba bo to był pierwszy temat do jakiego trafiłam tu na forum ale już i Tobie piszę jestem z Białegostoku, tutaj też podchodziłam do in vitro w klinice Bocian Mam już jednego,cudownego synka z in vitro który ma rok i 9miesięcy, w połowie roku 2013 zapragnęliśmy mieć kolejne dzieciątko, a że mieliśmy jeszcze dwie śnieżynki to w październiku podeszłam do CRIO, niestety nie udało się i w grudniu "moja" klinika otrzymała dofinansowanie na kolejne zabiegi na 2013r, a że trafiłam akurat na wizytę i mieliśmy w kolejkę się zapisywać (tym razem właśnie na dofinansowywane bo za pierwsze płaciliśmy z własnej kieszeni) na 2014 rok to z marszu mnie mój doktorek wziął z wizyty od razu wyszłam z lekami do stymulacji i chyba się udało kolejny raz :-)w piątek mam wizytę więc dowiem się więcej. A diagnoza in vitro dlatego, że mąż miał bardzo słabe nasienie, a teraz jak powtarzaliśmy wyszło jeszcze słabsze