reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Szyszka – ja miałam krwiaka o wymiarach 1,5 cm na 0,5 cm, który pękł 18 dpt. Stało się tuż przed wyjściem do pracy, poczułam silny ból brzucha, a potem zobaczyłam żywoczerwoną krew. Jeszcze przez ponad tydzień czasu podkrwawiałam i miałam sporo skrzepów. Krwiak był bardzo blisko zarodka, także tylko cud uratował Wiktora. Jeszcze dobre 6-8 tyg żyłam w strachu biegając co chwilę do łazienki i sprawdzając czy nie krwawię.

MajaSauer –
nie kupowałam odzieży od rodzyneczki, tylko chemię, butelki, podkłady, smoczki, etc. Także nie wiem jakiej jakości mają ubrania. Odzież kupowałam w sklepie blisko mojej pracy. Na allegro kupowałam u Informacje o Użytkowniku nakina - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i po 1 praniu wszystko wygląda ok. (nic nie wyblakło, nie rozciągnęło się). Jednak przez internet kupowałam mało rzeczy, bo ja lubię podotykać, pooglądać metki, etc. Ostatnio właśnie wybrałam się do endo, a dzisiaj na poprawę humoru pojechałam do CH Janki i odwiedziłam C&A, H&M, Smyk, 5,10,15, KappAhl. Bardzo dużo fajnych wyprzedaży jest w smyku, ale w C&A widziałam zestaw 5 body po 30 zł, także można poszaleć.
Pampersy kupowałam te białe – rozmiar 1 (2-5 kg).

Martka – suwaczek zmienisz klikając w panel użytkownika u góry po prawej stronie, a potem z menu wybierasz edytuj sygnaturę i usuwasz suwaczek.

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dziewczynki

Elo elo..na zblizajacy sie nowy rok zycze chwil tylko szczesliwych aby w tym mocno pokreconym swiecie nie zabraklo pozytywnego myslenia ale i szalenstwa niech caly rok iskrzy tylko radoscia pasmem samych sukcesow,spelnieniem marzen,oraz by wyznaczoe cele doczekaly sie owocnej realizacji..udanej nocy sylwestrowej;-) :-*

Drogie forumowiczki!
Zycze wam wszystkim aby kolejny rok byl conajmniej tak szczesliwy jak ten mijający ! Wiekszosc z nas zaszla, w tym roku w ciazę lub urodzila, lub zaszla i urodzila, A te przyszle mamusie ktore nadal czekaja na swoje cudy napewno się doczekaja w najblizszym roku i tego wam z calego serca zycze gdyz to forum jest magiczne! To byl najpiekniejszu rok takze w moim zyciu i mysle ze wiele z was moze powiedziec o nim to samo ;-) Pociechy z dzieciaczków, nudnych ciaż i bezproblemowych porodów wam zycze !!!!
My tradycyjnie konczymy ten rok na dydusiu !!!

Kochane, życzę wszystkim samych pięknych dni w Nowym Roku 2014!

429.jpg

żródło: .: Dobre Kartki - Dobre Życzenia :. Ekartka Życzenia noworoczne wierszem pisane

Załączniki

• 429.jpg
    429.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć. Właśnie zalogowałam się na Wasze forum. Podeszliśmy z mężem do in vitro. Transfer zarodka odbył się w grudniu a w wigilie zrobiliśmy test wyszedł pozytywnie. Mam nadzieję że odnajdę na forum pomoc przy naszej pierwszej długo wyczekiwanej ciąży.

Do góry