Szyszka – ja miałam krwiaka o wymiarach 1,5 cm na 0,5 cm, który pękł 18 dpt. Stało się tuż przed wyjściem do pracy, poczułam silny ból brzucha, a potem zobaczyłam żywoczerwoną krew. Jeszcze przez ponad tydzień czasu podkrwawiałam i miałam sporo skrzepów. Krwiak był bardzo blisko zarodka, także tylko cud uratował Wiktora. Jeszcze dobre 6-8 tyg żyłam w strachu biegając co chwilę do łazienki i sprawdzając czy nie krwawię.
MajaSauer – nie kupowałam odzieży od rodzyneczki, tylko chemię, butelki, podkłady, smoczki, etc. Także nie wiem jakiej jakości mają ubrania. Odzież kupowałam w sklepie blisko mojej pracy. Na allegro kupowałam u
Informacje o Użytkowniku nakina - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i po 1 praniu wszystko wygląda ok. (nic nie wyblakło, nie rozciągnęło się). Jednak przez internet kupowałam mało rzeczy, bo ja lubię podotykać, pooglądać metki, etc. Ostatnio właśnie wybrałam się do endo, a dzisiaj na poprawę humoru pojechałam do CH Janki i odwiedziłam C&A, H&M, Smyk, 5,10,15, KappAhl. Bardzo dużo fajnych wyprzedaży jest w smyku, ale w C&A widziałam zestaw 5 body po 30 zł, także można poszaleć.
Pampersy kupowałam te białe – rozmiar 1 (2-5 kg).
Martka – suwaczek zmienisz klikając w panel użytkownika u góry po prawej stronie, a potem z menu wybierasz edytuj sygnaturę i usuwasz suwaczek.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dziewczynki