reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, moze ktoras z Was brala medrol? I jak dlugo?

Niepokorna - masz szczescie ze ciezarnych sie nie bije - bo normalnie lejty bym ci dala - skonczysz ty juz czytac te ulotki - sluchaj sie doktorka - wie co robi. Jedno o estrofenie ci wyjasnil to zes na inny lek przeskoczyla;-) Idz lepiej poogladaj wozki na allegro hihi

reklama
Niepokorna - masz szczescie ze ciezarnych sie nie bije - bo normalnie lejty bym ci dala - skonczysz ty juz czytac te ulotki - sluchaj sie doktorka - wie co robi. Jedno o estrofenie ci wyjasnil to zes na inny lek przeskoczyla;-) Idz lepiej poogladaj wozki na allegro hihi

Juz ogladalam ;)

A poza tym to strasznie mi smutno i zalapalam dola przez historie esiek ;( a mialo byc tak pieknie...

Zuzia, wybieranie imion, to czysta przyjemność. Oczywiście, pod warunkiem, że oboje z mężem będzie zgodni i pewni wyboru.
U nas wybór imion zajął nam może 2 minuty :-) Wam też życzę takiego wyniku w przyjaznej atmosferze :tak:

Zuzia :-) cudna wiadomość! gratuluje pięknej bety!

Dagnes :-( bardzo mi przykro. Wierzę,że już niedługo obsypiemy i Ciebie gratulacjami! wiem jak teraz Ci smutno i ciężko, ale najważniejsze to nie poddawać się i dążyć do upragnionego celu. Kciuki &&&&&&

Niepokorna widzę, że masz podobne schizy do mnie:p naczytam się czegoś, a potem świruję,ale dziewczyny mają racje - lepiej zaufać doktorkowi:)

Zuzia gratki! to teraz przed Tobą dziewięciomiesięczny szał:D nudow, nudów i jeszcze raz brzucha :p

miała może któraś z Was też przypadłość z krwiakiem? Mój był maleńki,bo 0,5 cm i juz podobno go nie ma,ale wywołał tyle paniki co gigant. Jak zobaczyłam muszlę po siku pełną czerwoniuśkiej krwi to mi opadły ręcę. Byłam w takim szoku, że nie umialam się odezwać.Po chwili dopiero zawołałam męża i zaczęłam ryczeć. Krew ciekła, byłam w takiej rozsypce(myślałam o najgorszym),że nie potrafiłam znaleźć w komórce nr do ginekologa. Dopiero jak zobaczyłam na ekranie bijące serce mojego maleństwa spadł mi kamień z serca.Już tak go kocham,że nie wiem czy potrafiłabym znieść jego stratę... będę się więc oszczędzać ile wlezie. Plamień już nie mam i czuję się generalnie dobrze,ale strach to mi już nigdy nie minie.

Zuzia i Niepokorna gratuluję Wam pięknych bet i życzę nudnej i pięknej ciąży:-)

szyszka jeśli dobrze pamiętam to Maja miała taki przypadek, tylko w pierwszym trymestrze. Współczuję Ci takiego stresu - musiałaś być przerażona. Najważniejsze, że maluszek ma się dobrze. Dbaj o siebie!

Dziewczyny życzę Wam wszystkim udanej zabawy przy soczku dzisiaj!:) Ten Rok dla wielu z nas był bardzo szczęśliwy i niech kolejny będzie jeszcze wspanialszy - niech spełniają się marzenia!:)

Cześć Dziewczyny !! Ależ sporo czasu mnie nie było, święta minęły w dość przyjemnej (mimo że z teściową) atmosferze i wracam powoli do normalnego trybu życia.
Jeśli chodzi o wózek to dzięki wielkie za Wasze rady, w tym tygodniu już się po niego wybieramy, mam tylko nadzieję że jest w miarę lekki i nie za wysoki…

[FONT=&quot]szyszka87[/FONT] WIDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE !!! Super, cieszę się razem z Tobą. Ja wiem jak to jest bo też wylądowałam na pogotowiu w 10 tyg. kiedy wylała się ze mnie kałuża krwi, jeszcze chyba nigdy w życiu tak nie płakałam, też podejrzewali krwiaka ale okazało się że dawka luteiny została zbyt drastycznie zmniejszona.
[FONT=&quot]martka273[/FONT] GRATULACJE! Widzę że prawie wszystkie kończymy na cc:-D Jesteś gigantka powiem Ci no i super że tak fantastycznie i szybko doszłaś do siebie! No i ta laktacja, CUDNIE JA TEŻ TAK CHCE!

[FONT=&quot]Niepokorna[/FONT] ja brałam Medrol,strasznie się go bałam po przeczytaniu ulotki ale dziewczyny mnie tu uspokajały.A brałam od czerwca(od transferu) do końca sierpnia.

[FONT=&quot]Zuzia2011[/FONT] SUPER, gratuluję
[FONT=&quot]Sylwia1985 no proszę, brawo!! Ja zabieram się zaraz po nowym roku, wczoraj trafiłam na promocję proszków i płynów do zmiękczania Loveli kupiłam więc już nie ma wymówek:tak:Ja z ubrankami jeszcze się nie ogarnęłam, ale mam ich mnóstwo (liczę też te używane które dostałam ale są w stanie idealnym )dostałam trochę rzeczy dla dziecka na święta ale niektórych jeszcze nie przejrzałam, trochę 56 ale większość 62[/FONT].Ty kupowałaś na Allegro u Rodzyneczków, czy te rzeczy oprócz tego ze są w super cenach ą też dobre gatunkowo?

[FONT=&quot]dagnes78[/FONT] :-:)-:)-(

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Aleksandretta[/FONT] Kochana, daj znać jaką kupujesz butelkę !! A takie rzeczy jak majtki poporodowe, podkłady, wkładki laktacyjne czyli typowo dla siebie chcę kupić z Canpola, chyba są dobre prawda?
A jeszcze mam pytanie dotyczące pieluszek bo wiem że warto na początek kupić Pampers Premium Care NewBorn ale te białe czy te zielone? A rozmiar 1 ? Bo widziałam też O A może lepiej te Bella Happy z wycięciem na kikut? Eh, te dylematy, nie lubię ich...

Ja korzystam z tej strony któraś z Was ją polecała i pewnie znacie ale to może dla nowych dziewczyn ;-)Naprawdę można trafić na super oferty promocyjne PromoBaby.pl

dagnes :-(przykro mi, ale nie poddawaj się! Nowy Rok, nowy plan, nowe cuda! wierzę,że się uda!
aleksandretta a ja ci powiem,ze mój katar naprawdę był hormonalny, bo minął, sam :-)a nie wierzyłam! kuruj się kochana!
Maja dzięki, już idzie ku lepszemu, tylko się martwię jeszcze jego wagą, bo mało przybiera, no i dziś będzie wynik bilirubiny, czy jednak nie ma żółtaczki....:zawstydzona/y: Ale już jest duuużo spokojniej, bo pierwsze dni... co tu gadać, by były straszne i ciężkie.
Mamuśki pogoda taka, że nie wiadomo jak się ubrać, a za 2 tygodnie ma byc zima, czy kupić młodemu do wózka kombinezon???czy taki kombinezon tupu miś mu wystarczy? bo on we wszystkim tonie i wyszło,że nic nie mam dla dziecka ciepłego :zawstydzona/y: tylko za 2 tygodnie on może dorosnąć do 62, prawda?teraz wchodzi w 57 H&M, bo reszta to zależy od firmy, w niektóre to nawet w 54 jest dobre, taki malutki jest ;-)
O dżizas, odespałam poprzednią noc, jak cudnie, góry można przenosić :-D
a pomóżcie mi usunąć suwaczek!!!!!!!!!!

Szczęścia, co radość daje,
miłości, co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość,
wiary, co nadzieję prowadzi.
Dni wypełnionych uśmiechem do końca, nowych wschodów słońca.

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY!!!

UŚMIECHU NA TWARZY!!!

SPEŁNIENIA [/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]NAJSYTSZYCH[/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] MARZEŃ!!! [/FONT][FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]
Wysyłam Wam najlepsze życzenia na NOWY 2014 ROK

New-Year-2014-Cheers-Wallpapers-18.jpg

reklama
Do góry