reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Szyszka – ja miałam krwiaka o wymiarach 1,5 cm na 0,5 cm, który pękł 18 dpt. Stało się tuż przed wyjściem do pracy, poczułam silny ból brzucha, a potem zobaczyłam żywoczerwoną krew. Jeszcze przez ponad tydzień czasu podkrwawiałam i miałam sporo skrzepów. Krwiak był bardzo blisko zarodka, także tylko cud uratował Wiktora. Jeszcze dobre 6-8 tyg żyłam w strachu biegając co chwilę do łazienki i sprawdzając czy nie krwawię.

MajaSauer –
nie kupowałam odzieży od rodzyneczki, tylko chemię, butelki, podkłady, smoczki, etc. Także nie wiem jakiej jakości mają ubrania. Odzież kupowałam w sklepie blisko mojej pracy. Na allegro kupowałam u Informacje o Użytkowniku nakina - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i po 1 praniu wszystko wygląda ok. (nic nie wyblakło, nie rozciągnęło się). Jednak przez internet kupowałam mało rzeczy, bo ja lubię podotykać, pooglądać metki, etc. Ostatnio właśnie wybrałam się do endo, a dzisiaj na poprawę humoru pojechałam do CH Janki i odwiedziłam C&A, H&M, Smyk, 5,10,15, KappAhl. Bardzo dużo fajnych wyprzedaży jest w smyku, ale w C&A widziałam zestaw 5 body po 30 zł, także można poszaleć.
Pampersy kupowałam te białe – rozmiar 1 (2-5 kg).

Martka – suwaczek zmienisz klikając w panel użytkownika u góry po prawej stronie, a potem z menu wybierasz edytuj sygnaturę i usuwasz suwaczek.

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dziewczynki

Elo elo..na zblizajacy sie nowy rok zycze chwil tylko szczesliwych aby w tym mocno pokreconym swiecie nie zabraklo pozytywnego myslenia ale i szalenstwa niech caly rok iskrzy tylko radoscia pasmem samych sukcesow,spelnieniem marzen,oraz by wyznaczoe cele doczekaly sie owocnej realizacji..udanej nocy sylwestrowej;-) :-*

Drogie forumowiczki!
Zycze wam wszystkim aby kolejny rok byl conajmniej tak szczesliwy jak ten mijający ! Wiekszosc z nas zaszla, w tym roku w ciazę lub urodzila, lub zaszla i urodzila, A te przyszle mamusie ktore nadal czekaja na swoje cudy napewno się doczekaja w najblizszym roku i tego wam z calego serca zycze gdyz to forum jest magiczne! To byl najpiekniejszu rok takze w moim zyciu i mysle ze wiele z was moze powiedziec o nim to samo ;-) Pociechy z dzieciaczków, nudnych ciaż i bezproblemowych porodów wam zycze !!!!
My tradycyjnie konczymy ten rok na dydusiu !!!

Kochane, życzę wszystkim samych pięknych dni w Nowym Roku 2014!

429.jpg

żródło: .: Dobre Kartki - Dobre Życzenia :. Ekartka Życzenia noworoczne wierszem pisane

Załączniki

• 429.jpg
    429.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć. Właśnie zalogowałam się na Wasze forum. Podeszliśmy z mężem do in vitro. Transfer zarodka odbył się w grudniu a w wigilie zrobiliśmy test wyszedł pozytywnie. Mam nadzieję że odnajdę na forum pomoc przy naszej pierwszej długo wyczekiwanej ciąży.

Do góry