reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aleksandretta też miałam podkłady Babyono i Bella mama, i szczerze, Bella są lepsze, z Babyono nie raz mnie zalało, bo one są takie płaskie...Ale lepiej samemu sprawdzić.

reklama
Cześć Dziewczyny

Witam nowe " foremki" :-), cieszę się, że ciągle przybywa dziewczyn, które są w ciąży dzięki in vitro bo widać jak bardzo skuteczna jest to metoda na posiadanie własnych dzieci:tak:

Dziewczyny w nowym 2014 roku życzę Wam wszystkiego najwspanialszego, pozytywnych bet, nudnych ciąż, bezproblemowych porodów i zdrowych ślicznych dzieciaczków. Dla mnie bardzo szczęśliwy był rok 2013 bo przyszedł na świat mój synek, niech dla Was będzie tak szczęśliwy 2014 :tak:

dziewczyny wy tu ze zgagą w okolicach 30tyg jesteście, a co powiecie,że u mnie dopiero 5 tdz się zaczął,a już mam ?? :szok:to jest jakiś koszmar !!! w pierwszej ciąży od połowy gdzieś do dnia cc miałam taką zgagę że zasypiałam z rennie w buzi i budziłam się z nim :szok: myślałam, że w tej ominie mnie choć tak zgaga ale ja ją już czuje ......... :szok: powieszę się chyba jak tak do końca ciąży będzie :-( nie ma nic chyba gorszego od zgagi mdłości i wymiotów :no:

na pocieszenie zrobiłam dzisiaj betę i wyszła 1619 :-)

Witajcie w Nowym Roku:) Mam nadzieje ze dla wszystkich bedzie on rokiem wspanialych wiadomosci, spelnionych marzen, upragnionych wysokich bet, spokojnych ciaz i slicznych zdrowych dzieciaczkow:) Szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich.

Powiem Wam szczerze ,że jeszcze boję się przyłączyć do tego forum...:zawstydzona/y: zacznę się udzielać jak usłyszę serduszko...na razie nie mogę uwierzyć w swoje szczęście.... Aby trwało już na zawsze :tak:

Niepokorna, Elleni - tez mam tak samo - poczekam na ta wzyte serduszkowa. Elleni - ty juz 10 idziesz ale masz fajnie - ja dopiero 22. Piekna betka ci wyszla - no i szybko objawy sie zaczely mam nadzieje ze zgaga ci jednak minie i ciaza bedzie spokojna i bez wiekszych dolegliwosci...

Happy09 - gratuluje pozytywnego testu Mamusiu i zycze spokojnej ciazy

mam nadzieję, że tego 10tego będzie widać już serduszko ... że to nie za wcześnie :confused:wprawdzie już betę mam ponad 1500, a podobno od takiej liczby cokolwiek zaczyna być widać na USG. Do 10tego jeszcze sporo podrośnie więc liczę, że to moje drugie, kochane serduszko zabije dla mamy :tak:

mam nadzieję, że tego 10tego będzie widać już serduszko ... że to nie za wcześnie :confused:wprawdzie już betę mam ponad 1500, a podobno od takiej liczby cokolwiek zaczyna być widać na USG. Do 10tego jeszcze sporo podrośnie więc liczę, że to moje drugie, kochane serduszko zabije dla mamy :tak:

Na pewno zabije dla Ciebie ,to będzie najpiękniejszy dźwięk :tak: trzymamy kciuki ....

A ja zaczynam się bać 3 weryfikacji bety :-(

reklama
[FONT=&quot]Aleksandretta no to widzę że podobnie tą ciążę znosimy:happy2:Tak, będę mieć cc, dziś właśnie jadę do Lubina, do szpitala w którym chcę rodzić, porozmawiać z panią doktor i wszystkiego się dowiedzieć. Jestem trochę zdenerwowana ale mam nadzieję że wszystko będzie ok![/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]elleni współczuję zgagi na tak wczesnym etapie i…gratuluje bety:tak:[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Niepokorna cudowny lekarz, ponoć ma mega szczęśliwą rękę i idealnie dobiera stymulację i leki dla pacjentek. Ja się nie załapałam bo miał już mnóstwo pacjentek ale na dr.Żurawskiego też nie mogę powiedzieć złego słowa, dusza człowiek i idealnie „rozszyfrował” mój organizm:tak:[/FONT]

[FONT=&quot]Dziewczyny nie stresujcie się i bądźcie cierpliwe!! Wiem że teraz łatwo się mówi ale nerwami zaszkodzicie maluchom których serduszka, naprawdę już niedługo usłyszycie!! Oczywiście skłamałabym gdybym powiedziała że ja się nie denerwowałam ale trzeba z tym walczyć dla dobra maleństwa, będzie dobrze zobaczycie![/FONT]

Do góry