reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

W ogóle co tu dziś taka cisza 🤔
@Mirka30 a co u was ogólnie słychać? Ty ciągle jesteś w Anglii czy już w Bułgarii?

Hej kochana, jeszcze w Anglii, ale w trakcie sprzedaży mieszkania..
Tutaj niestety troszkę to trwa więc z niecierpliwością czekam aż dojdzie do końca procesu i zmykamy stąd 😊
Jak Ty się czujesz?? Za chwilkę rozwiązanie niee?? 😘😘

reklama
Hej kochana, jeszcze w Anglii, ale w trakcie sprzedaży mieszkania..
Tutaj niestety troszkę to trwa więc z niecierpliwością czekam aż dojdzie do końca procesu i zmykamy stąd 😊
Jak Ty się czujesz?? Za chwilkę rozwiązanie niee?? 😘😘
Łooo, to już mega realna wizja powrotu ❤️. Ale fajnie ❤️. Będziesz nas raczyła zdjęciami pięknej Bułgarii 😊
Ja to różnie. Trochę ciężko już się chodzi i autem jeździ. Muszę się mocno ograniczać bo psiocha boli😜. Im bliżej to jestem bardziej niespokojna. Liczę ruchy ,pukam w brzuch, mam dziwne sny. Te dziecko to już ma mnie pewno dość 😜

Dziewczyny obejrzałam The fall, czemu zawsze trochę mu kibicowalam i na koniec było mi go szkoda :o:o:o:o ja chyba jestem psychiczna. Ale fajnie bo wlasnie sie dowiedzialam ze na HBO 3 sezon genialna przyjaciółka. Naprawdę mogę polecić ten serial bardzo mi się podobał.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny obejrzałam The fall, czemu zawsze trochę mu kibicowalam i na koniec było mi to szkoda :o:o:o:o ja chyba jestem psychiczna. Ale fajnie bo wlasnie sie dowiedzialam ze na HBO 3 sezon genialna przyjaciółka. Naprawdę mogę polecić ten serial bardzo mi się podobał.
Mi też go było czasem szkoda że go złapali 😂.
A oglądałaś Downtown Abbey? Baaardzo mi się podobał. Jeden z lepszych co w tamtym roku obejrzałam
HBO nie mam😭

Mi też go było czasem szkoda że go złapali 😂.
A oglądałaś Downtown Abbey? Baaardzo mi się podobał. Jeden z lepszych co w tamtym roku obejrzałam
HBO nie mam😭
Pol odcinaka ogladnelam :) jakos tak mam ze nie moge sie skupic. To mowisz ze warto? Ty a ta nasza giliard co tez w sex education byla to sie trzyma co?

Pol odcinaka ogladnelam :) jakos tak mam ze nie moge sie skupic. To mowisz ze warto? Ty a ta nasza giliard co tez w sex education byla to sie trzyma co?
Obejrzyj choć ze dwa odcinki i jak cię nie wciągnie to sobie daruj. Mi się on bardzo podobał, mieli świetne stroje i taki fajny klimat starej Anglii. No ale nie każdy w takich rzeczach gustuje.
Gillian jest zarąbista. Laska z niej

reklama
Łooo, to już mega realna wizja powrotu ❤️. Ale fajnie ❤️. Będziesz nas raczyła zdjęciami pięknej Bułgarii 😊
Ja to różnie. Trochę ciężko już się chodzi i autem jeździ. Muszę się mocno ograniczać bo psiocha boli😜. Im bliżej to jestem bardziej niespokojna. Liczę ruchy ,pukam w brzuch, mam dziwne sny. Te dziecko to już ma mnie pewno dość 😜

Taaak, wizja jak najbardziej realna taak, ja już tu w dekiel dostaje 😁
Taak, noo pewnie ze będę wstawiała zdjęcia 😘😘
Wierzę kochana ze jestes niespokojna, znam to 😁 Ale za chwilę już będzie dzidzi przy Tobie i będzie git 😊

Do góry