reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 🥺 i nie wiem czy mam się martwić😪😪😪? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest.. 🥺🥺

reklama
Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 🥺 i nie wiem czy mam się martwić😪😪😪? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest.. 🥺🥺
Nie przejmuj się te pomiary czasami są do bani. Mieliśmy na forum przypadek gdzie niby główka była za mała. A u mojej Natalki przed porodem niby brzuszek dziwnie za duży. Także wiesz ... :)

najwazniejsze, ze przybiera. Co do pomiarow to tu moze byc kwestia zlego zmierzenia. Musisz trzymac nerwy na wodzy i wytrzymac te kilka dni. Ufaj lekarze.

Urodziłam w 37+1 , moja córka ważyła 2850, myślę całkiem normalna waga. Przecież jeszcze trzy tygodnie ciąży do końca, minimum 150 gram ma tydzień to masz z 2600 g jakieś 3 kg. Powinni podać wagę dziecka na siatce centylowej, a nie w odniesieniu do tygodni ciąży, wszak dzieci rodzą się wagowo bardzo różne.
Aaaaa różnicami w pomiarach poszczególnych częściach ciała to się nie przejmuj.

Wiedziałam, że na ciebie mizna liczyć 😁

Na urode nie moge narzekac🤣
Za to samopoczucie masakra.
Dzis troszke lepiej…

wczoraj bylo wszystko probowane wierz mi… to byl najgorszy dzien w moim zyciu:(
Imbir gumy cytryna wszystko bylo…:/

Oj bidulko, mam nadzieję ze tobsie szybko skończy i będziesz korzystac z uroków drugiego trymestru!

Hej Dziewczyny!!

Dzięki za kciuki, u nas wszystko dobrze, jestem wykończona.

Mała miała 3200, 53 cm, walczę z latakcją i może jutro wyjdę to się odezwę jak będę dłużej w domu. Aktualnie jestem zakochana jak nigdy w życiu 🥰🥰🥰

Miłego weekendu 🥳

Gratulacje!!!
Niech Córeczka zdrowo risnie a ty szybko wracaj do sił!

Takie różnice to norma, wazne ze przybiera. Bądź dobrej myśli i sie wysypiaj 😉

Ech, w biedrze jeszcze byłam a tam się normalnie czasoprzestrzeń zakręca 🤦
Byłam na tym komisariacie i już mam dwie nowe koleżanki😜. Musiał wyjść temat mojej niepłodności bo wysyłałam tej policjantce screeny wiadomości z forum. Babki mi serdecznie gratulowały ciąży i taki się ciepło na serducho zrobiło ❤️. I zobaczcie jaki los jest przewrotny: jedna policjantka ma 5-tkę dzieci a druga co była z nią w pokoju, ma tylko jedno i nie może donosić kolejnej ciąży 😔.
Ja mam znów jakieś dziwne obawy i się stresuję im bliżej porodu. Zawsze tak jest jak komuś opowiem o mojej walce i znów sobie uświadamiam jakie mam szczęście. No kuwa boję się o te dziecko. Już bym chciała żeby się urodziło i w dupie z tą moja piękna datą 🤦

Kochana, trzymam kciuki z całego serca za szczęśliwe rozwiązanie ✊❤️
Jeszcze troszkę i przytulisz swój skarb ❤️
Nie wchodzę często ale myślę o Tobie 😘

Heej, nic się nie martw!!!
Mi też mowili ze Maja ma mala glowke i sie martwiłam jak głupia a urodzila sie z normalna glowka..
Nic się nie martw! 😘

reklama
Ja spędzam niedzielę z katarem , pod kocem, kupiłam bilety do kina , chciałam z Ninką moją jeszcze przed porodem pójść gdzieś razem , mama i córka.... ostatecznie wyszedł dzień cały z tatą 🥺

Do góry