reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 🥺 i nie wiem czy mam się martwić😪😪😪? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest.. 🥺🥺

reklama
Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 🥺 i nie wiem czy mam się martwić😪😪😪? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest.. 🥺🥺
Nie przejmuj się te pomiary czasami są do bani. Mieliśmy na forum przypadek gdzie niby główka była za mała. A u mojej Natalki przed porodem niby brzuszek dziwnie za duży. Także wiesz ... :)

najwazniejsze, ze przybiera. Co do pomiarow to tu moze byc kwestia zlego zmierzenia. Musisz trzymac nerwy na wodzy i wytrzymac te kilka dni. Ufaj lekarze.

Urodziłam w 37+1 , moja córka ważyła 2850, myślę całkiem normalna waga. Przecież jeszcze trzy tygodnie ciąży do końca, minimum 150 gram ma tydzień to masz z 2600 g jakieś 3 kg. Powinni podać wagę dziecka na siatce centylowej, a nie w odniesieniu do tygodni ciąży, wszak dzieci rodzą się wagowo bardzo różne.
Aaaaa różnicami w pomiarach poszczególnych częściach ciała to się nie przejmuj.

Wiedziałam, że na ciebie mizna liczyć 😁

Na urode nie moge narzekac🤣
Za to samopoczucie masakra.
Dzis troszke lepiej…

wczoraj bylo wszystko probowane wierz mi… to byl najgorszy dzien w moim zyciu:(
Imbir gumy cytryna wszystko bylo…:/

Oj bidulko, mam nadzieję ze tobsie szybko skończy i będziesz korzystac z uroków drugiego trymestru!

Hej Dziewczyny!!

Dzięki za kciuki, u nas wszystko dobrze, jestem wykończona.

Mała miała 3200, 53 cm, walczę z latakcją i może jutro wyjdę to się odezwę jak będę dłużej w domu. Aktualnie jestem zakochana jak nigdy w życiu 🥰🥰🥰

Miłego weekendu 🥳

Gratulacje!!!
Niech Córeczka zdrowo risnie a ty szybko wracaj do sił!

Takie różnice to norma, wazne ze przybiera. Bądź dobrej myśli i sie wysypiaj 😉

Ech, w biedrze jeszcze byłam a tam się normalnie czasoprzestrzeń zakręca 🤦
Byłam na tym komisariacie i już mam dwie nowe koleżanki😜. Musiał wyjść temat mojej niepłodności bo wysyłałam tej policjantce screeny wiadomości z forum. Babki mi serdecznie gratulowały ciąży i taki się ciepło na serducho zrobiło ❤️. I zobaczcie jaki los jest przewrotny: jedna policjantka ma 5-tkę dzieci a druga co była z nią w pokoju, ma tylko jedno i nie może donosić kolejnej ciąży 😔.
Ja mam znów jakieś dziwne obawy i się stresuję im bliżej porodu. Zawsze tak jest jak komuś opowiem o mojej walce i znów sobie uświadamiam jakie mam szczęście. No kuwa boję się o te dziecko. Już bym chciała żeby się urodziło i w dupie z tą moja piękna datą 🤦

Kochana, trzymam kciuki z całego serca za szczęśliwe rozwiązanie ✊❤️
Jeszcze troszkę i przytulisz swój skarb ❤️
Nie wchodzę często ale myślę o Tobie 😘

Heej, nic się nie martw!!!
Mi też mowili ze Maja ma mala glowke i sie martwiłam jak głupia a urodzila sie z normalna glowka..
Nic się nie martw! 😘

reklama
Ja spędzam niedzielę z katarem , pod kocem, kupiłam bilety do kina , chciałam z Ninką moją jeszcze przed porodem pójść gdzieś razem , mama i córka.... ostatecznie wyszedł dzień cały z tatą 🥺

Do góry