reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Nie przejmuj się te pomiary czasami są do bani. Mieliśmy na forum przypadek gdzie niby główka była za mała. A u mojej Natalki przed porodem niby brzuszek dziwnie za duży. Także wiesz ...Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 i nie wiem czy mam się martwić? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest..
nieagatka
najwazniejsze, ze przybiera. Co do pomiarow to tu moze byc kwestia zlego zmierzenia. Musisz trzymac nerwy na wodzy i wytrzymac te kilka dni. Ufaj lekarze.Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 i nie wiem czy mam się martwić? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest..
motylek24
Urodziłam w 37+1 , moja córka ważyła 2850, myślę całkiem normalna waga. Przecież jeszcze trzy tygodnie ciąży do końca, minimum 150 gram ma tydzień to masz z 2600 g jakieś 3 kg. Powinni podać wagę dziecka na siatce centylowej, a nie w odniesieniu do tygodni ciąży, wszak dzieci rodzą się wagowo bardzo różne.Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 i nie wiem czy mam się martwić? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest..
Aaaaa różnicami w pomiarach poszczególnych częściach ciała to się nie przejmuj.
ilmenau
Mowisz i masz
Wiedziałam, że na ciebie mizna liczyć
Na urode nie moge narzekac
Za to samopoczucie masakra.
Dzis troszke lepiej…
wczoraj bylo wszystko probowane wierz mi… to byl najgorszy dzien w moim zyciu
Imbir gumy cytryna wszystko bylo…:/
Oj bidulko, mam nadzieję ze tobsie szybko skończy i będziesz korzystac z uroków drugiego trymestru!
Hej Dziewczyny!!
Dzięki za kciuki, u nas wszystko dobrze, jestem wykończona.
Mała miała 3200, 53 cm, walczę z latakcją i może jutro wyjdę to się odezwę jak będę dłużej w domu. Aktualnie jestem zakochana jak nigdy w życiu
Miłego weekendu
Gratulacje!!!
Niech Córeczka zdrowo risnie a ty szybko wracaj do sił!
Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 i nie wiem czy mam się martwić? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest..
Takie różnice to norma, wazne ze przybiera. Bądź dobrej myśli i sie wysypiaj
Ech, w biedrze jeszcze byłam a tam się normalnie czasoprzestrzeń zakręca
Byłam na tym komisariacie i już mam dwie nowe koleżanki. Musiał wyjść temat mojej niepłodności bo wysyłałam tej policjantce screeny wiadomości z forum. Babki mi serdecznie gratulowały ciąży i taki się ciepło na serducho zrobiło . I zobaczcie jaki los jest przewrotny: jedna policjantka ma 5-tkę dzieci a druga co była z nią w pokoju, ma tylko jedno i nie może donosić kolejnej ciąży .
Ja mam znów jakieś dziwne obawy i się stresuję im bliżej porodu. Zawsze tak jest jak komuś opowiem o mojej walce i znów sobie uświadamiam jakie mam szczęście. No kuwa boję się o te dziecko. Już bym chciała żeby się urodziło i w dupie z tą moja piękna datą
Kochana, trzymam kciuki z całego serca za szczęśliwe rozwiązanie
Jeszcze troszkę i przytulisz swój skarb
Nie wchodzę często ale myślę o Tobie
Właśnie miałam zrobione usg: Hania waży 2600(wiec przybrała jakieś 200g) ale brzuszek ma mały - z usg wychodzi na 34tc a nie 37 i nie wiem czy mam się martwić? Lekarka niby mówi że nie, ale same wiecie jak to jest..
Heej, nic się nie martw!!!
Mi też mowili ze Maja ma mala glowke i sie martwiłam jak głupia a urodzila sie z normalna glowka..
Nic się nie martw!
@Szyszka99 jak tam w szpitalu? Z kim leżysz? Miałaś jakieś badania?
reklama