reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Dziewczyny!!

Dzięki za kciuki, u nas wszystko dobrze, jestem wykończona.

Mała miała 3200, 53 cm, walczę z latakcją i może jutro wyjdę to się odezwę jak będę dłużej w domu. Aktualnie jestem zakochana jak nigdy w życiu 🥰🥰🥰

Miłego weekendu 🥳
Gratulacje kochana , dużo zdrówka 😘😘😘🥰🥰🥰, wrzuć fotkę jak będziesz na siłach

reklama
A ja zaczęłam oglądać western 😂🤦🤦. I mnie wciągnął 😜. Miniserial Godless, ktoś oglądał?
Na Ozark wczoraj usnęliśmy🤔. Obejrzeliśmy dwa odcinki i nie wciagnal nas. Może jeszcze jeden odcinek i wtedy zobaczymy
Ja tak samo nie rozumie fenomenu dom z papieru kilka razy się przymierzalam. Ozarka skończyłam na drugim odcinku.

Hej dziewczyny. U mnie wczoraj okropnie, byłam z Natalka na usg bo ma biegunki i słabo jadła. A tutaj usg dla dzieci na ci to się na się niemożliwe. No ale ja zalatwilam;) niby wszystko ok w usg ale ssaki dalej czy to możliwe że od zabkowanie? Dostalysmy debridat. Nie wiem co tam i kto tam mnie chciał wykluczyć za zejście naturalne :o😅jeszcze nie doczytalam ale spoko od kad jwst Natusia takie 4zeczy mnie nie ruszaja ;) @Kasiekt zlotko Natusia jeszcze nie mówi chyba tak jak Miska, tzn nie mówi jeszcze świadomie MAMO, TATO. U nas to jest bardziej mama mama, aaammmm, koko i takie swoje ale bardzo dużo się śmieje. Ona wogole jakoś inaczej niż wszystkie dzieci np najpierw zaczęła stać zanim usiadła:) jeszcze nie chodzi, coś ja blokuje, stoi sobie przy mebli, łóżku, ławie. Do mamy się uśmiecha rzadziej, chyba już za nudna jestem A najbardziej do taty i babci. Babcie z daleka usłyszy to łapie się za policzki i cieszy :)
biegunki i slabe jedzenie to dla mnie standard przy zabkowaniu

reklama
Do góry