reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
56931565-639F-4C1C-A5B6-00DF5F358B47.jpeg
Nasz malutki człowieczek ;) 9tc+1 wszystko dobrze ;) zakrywal się rączka ;) moja miłość ,a ciśnienie mam mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać ,odstawić całkowicie sól i tylko wodę pic i na następna wizytę ta kartkę przynieść ;) jestem szczęśliwa

Załączniki

• 56931565-639F-4C1C-A5B6-00DF5F358B47.jpeg
    56931565-639F-4C1C-A5B6-00DF5F358B47.jpeg
    956,1 KB · Wyświetleń: 538
Dziewczyny, pisalam juz na watku invitrowych staraczek (nie wiem kiedy moja glowa zacznie funkcjonowac jako pelnoprawna ciezarowka [emoji85]), dostalam dzis tel z inf z wynikami Nifty. Wszystko dobrze z dzieckiem [emoji4] i maluszek zrobil nas w konia, bo na poczatku wygladalo na usg na dziewczynke, a w Nifty okazalo sie ze bedziemy miec chlopca [emoji38][emoji38] etap poczatkowego rozczarowania juz za mna, teraz juz tylko radosc [emoji173][emoji173][emoji173]
A Wam obiecuje poprawe, ze wpisze sie do ciezarowkowego kalendarza i bede tutaj bardziej obecna [emoji4][emoji4]

Dziewczyny, pisalam juz na watku invitrowych staraczek (nie wiem kiedy moja glowa zacznie funkcjonowac jako pelnoprawna ciezarowka [emoji85]), dostalam dzis tel z inf z wynikami Nifty. Wszystko dobrze z dzieckiem [emoji4] i maluszek zrobil nas w konia, bo na poczatku wygladalo na usg na dziewczynke, a w Nifty okazalo sie ze bedziemy miec chlopca [emoji38][emoji38] etap poczatkowego rozczarowania juz za mna, teraz juz tylko radosc [emoji173][emoji173][emoji173]
A Wam obiecuje poprawe, ze wpisze sie do ciezarowkowego kalendarza i bede tutaj bardziej obecna [emoji4][emoji4]
Gratulacje. Ostatnio duzo bab tutaj wiec mila odmiana [emoji4]

Jeszcze raz gratulacje! I ciesze sie z tak dobrych wiadomości. Igorek lub Borys rosnij na dużego chłopaka [emoji173] [emoji7]

Zobacz załącznik 894399 Nasz malutki człowieczek ;) 9tc+1 wszystko dobrze ;) zakrywal się rączka ;) moja miłość ,a ciśnienie mam mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać ,odstawić całkowicie sól i tylko wodę pic i na następna wizytę ta kartkę przynieść ;) jestem szczęśliwa
Niech rośnie ta Twoja dzidzia dalej tak pięknie i silnie. [emoji8] [emoji173] [emoji7] masz przeczucia co do tego co pod serduszkiem nosisz? [emoji4]

Jeszcze raz gratki [emoji7][emoji7]

Niech rośnie ta Twoja dzidzia dalej tak pięknie i silnie. [emoji8] [emoji173] [emoji7] masz przeczucia co do tego co pod serduszkiem nosisz? [emoji4]
Ja to od początku jestem cały czas pewna ,ze mam synka ;) tak po prostu czuje a moja mama twierdzi ,ze zrobiłam się brzydka i ze ja na pewno mam córeczkę pod sercem no okaże się ale ja sadze ,ze to mój malutki synuś ;)

reklama
Ja to od początku jestem cały czas pewna ,ze mam synka ;) tak po prostu czuje a moja mama twierdzi ,ze zrobiłam się brzydka i ze ja na pewno mam córeczkę pod sercem no okaże się ale ja sadze ,ze to mój malutki synuś ;)

Eee ja się przekonałam, że intuicja to jest to :-D od początku mówiłam, że będzie córka i jest córka. A co do wyglądu, to jeszcze nigdy nie wyglądałam tak dobrze :p cera przez całą ciążę bez żadnego pryszcza, włosy cudne rosną jak szalone itd, więc mamy nie słuchaj :-D

Do góry