reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Starsza pani, póki co, mocno zestresowana poszła spać. Co tu dużo mówić, dyplomacją się nie wykazałam, wrzasku narobiłam, nie jestem z siebie dumna. Jutro będę musiała ładnie przeprosić :)

O kupie w kuwecie w ogóle nie pomyślałam!

reklama
Dziewczyny chciałam podać Lence herbatkę rumiankową bo ona ma nadal problem z wypróżnianiem,mąż kupił ale od 4 miesiąca a Lena ma 1,5 miesiąca.Mogę jej podać?Mamy herbate w granulkach.Lekarz taką polecił.Dodam ze mała karmiona jest mieszanie.

I pytanie do mam które karmią mieszanie.Najpierw podajecie swój pokarm potem mm? Chodzi mi o odciągnięty pokarm.Jak to wygląda ?Bo ja w lodówce mam mleka na najbliższe 3 karmienia i czy np. podać najpierw mój potem mm potem znów mój i tak na zmiane czy jak najlepiej ?

Dziewczyny chciałam podać Lence herbatkę rumiankową bo ona ma nadal problem z wypróżnianiem,mąż kupił ale od 4 miesiąca a Lena ma 1,5 miesiąca.Mogę jej podać?Mamy herbate w granulkach.Lekarz taką polecił.Dodam ze mała karmiona jest mieszanie.

I pytanie do mam które karmią mieszanie.Najpierw podajecie swój pokarm potem mm? Chodzi mi o odciągnięty pokarm.Jak to wygląda ?Bo ja w lodówce mam mleka na najbliższe 3 karmienia i czy np. podać najpierw mój potem mm potem znów mój i tak na zmiane czy jak najlepiej ?
Jesli rumianek to zaparzony prze Ciebie, te w granulkach zawsze maja cukier w skladzie.
Ja karmilam najpierw moim, a potem podawalam mm. Tyle zeu mnie nigdy nadniaru nie bylo wiec jadla cale moje mleko, a jak bylo za malo to robilam 30-60ml mm i podawalam po moim.

Starsza pani, póki co, mocno zestresowana poszła spać. Co tu dużo mówić, dyplomacją się nie wykazałam, wrzasku narobiłam, nie jestem z siebie dumna. Jutro będę musiała ładnie przeprosić :)

O kupie w kuwecie w ogóle nie pomyślałam!

Najważniejszy jest teraz Twój spokój. Dla niej to tylko kot, dla Ciebie członek rodziny. Ważne żeby to zrozumiała, a obie będziecie spokojniejsze:)

Dawaj swoje tak długo jak starcza a potem dopiero mm. Nawet cała porcja jak już nie będzie twojego.

@walczaca o szczescie jak Ci się udało rozbujac laktacje do tego stopnia, że jesteś w stanie wykarmic swoje dziewczynki? Jakim schematem się stymulowalas laktatorem i jak czesto?
Ściągam co 3 godziny zazwyczaj. Albo 7 5 3 albo po 15 minut. Zazwyczaj więcej mleka mam po tej sesji 7 5 3 :-) dodatkowo czasami przglystawiam dziewczynki, ale nie jest to nawet raz dziennie.
Dotychczas starczalo b3z najmniejszego problemu,nawet mam kilka torebek zamrożonych. Teraz jakoś ilość mleka trochę spadła... odciągam ok 210 ml :-/ ale mam delikatny zapas z nocy :-) bo wtedy jedzą mniej. 0bawiam się że niestety niedługo będę musiała dodać mm

Czekaj kochana razem z nami ;) ja jutro już zaczynam 8tc+0 leci ten czas ale czuje się okropnie jak bym miała kaca mega mega wymioty,mdłości itp słabo ale wszystko zniosę aby było dobrze ;)
Oj tęsknię za tym kacem [emoji173][emoji173][emoji173] super. Widzę że beta trochę Ci stracha narobiła początkowo bo tak średnio rosła... silny maluch rośnie:-)

reklama
Do góry