reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No pewnie i ona i Ty jeszcze zarobisz i my szczęśliwe [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja nic z tego nie mam bo oni to tak już po układach tam idą ze szok. Jak coś to wyślij linka w wiadomości o co mam pytać [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma problemu wiem ze ona chętna bo tez ma jakoś grosz zawsze z tego

Ropuszka to mówisz, ze w tych.l cybexaxh produkowanych na Polskę nie ma amortyzatorow? Ja jestem zakochana w w KOI Crystal. Na razie widziałam tylko w internecie, ale powoli chciałabym zacząć się rozglądać i jeźdźców po sklepach żeby sobie je poprowadzić :)

Ropuszka to mówisz, ze w tych.l cybexaxh produkowanych na Polskę nie ma amortyzatorow? Ja jestem zakochana w w KOI Crystal. Na razie widziałam tylko w internecie, ale powoli chciałabym zacząć się rozglądać i jeźdźców po sklepach żeby sobie je poprowadzić :)

Jak będziesz kiedyś w Bobolandzie w Szczecinie to podejdź na górę i zobacz ich Cybexa jak lata cały i wyglada . Porażka zraziłam się przez to na początku ale trafiłam do sklepu w stolicy i tam widziałam już ten co mam .U nich rządem tego nie ma . To jest tak ze te lepsze idą większości na Europę a w Pl tylko autoryzowani przedstawiciele maja te lepsze
1513960543-9e296c1ba70a7ef3-aaaaaa.jpeg

Czyli spokojne święta przed wami . Jeszcze tylko sylwester i uff Zosia przywita nowy rok [emoji846]Ja tez chodzę dalej do kliniki ale zmieniłam na lekarza który pracuje w szpitalu w którym mam rodzić bo ten co nas leczył jest specem od niepłodności i sam mi zaproponował żebym przeszła do innego lekarza bo on w tym temacie się nie czuje .

a ten mój lekarz z kliniki akurat pracuje w szpitalu w którym będę rodzić :)

Jak będziesz kiedyś w Bobolandzie w Szczecinie to podejdź na górę i zobacz ich Cybexa jak lata cały i wyglada . Porażka zraziłam się przez to na początku ale trafiłam do sklepu w stolicy i tam widziałam już ten co mam .U nich rządem tego nie ma . To jest tak ze te lepsze idą większości na Europę a w Pl tylko autoryzowani przedstawiciele maja te lepsze
1513960543-9e296c1ba70a7ef3-aaaaaa.jpeg

Aaa to super, dobrze wiedzieć. Dziękuje. To może ja pomyśle i kupię w Niemczech bo mam bliżej do Berlina jak do Warszawy. Ale jeszcze zobaczę może jeszcze coś innego mi się w oczy rzuci. Tylko tez to jest zastanawiające i w Bobolandzie życzą sobie tyle samo co. W autoryzowanym sklepie? Czy w tym autoryzowanym trzeba dopłacić za amortyzatory?

Aaa to super, dobrze wiedzieć. Dziękuje. To może ja pomyśle i kupię w Niemczech bo mam bliżej do Berlina jak do Warszawy. Ale jeszcze zobaczę może jeszcze coś innego mi się w oczy rzuci. Tylko tez to jest zastanawiające i w Bobolandzie życzą sobie tyle samo co. W autoryzowanym sklepie? Czy w tym autoryzowanym trzeba dopłacić za amortyzatory?

Boboland nie jest autoryzowanym przedstawicielem . W Niemczech w Berlinie wszystkie maja ale tam jest drożej niż w Pl bo kolezanka sprawdzała dla mnie . Niemcy kochają się w tej marce . Facet w Bobolandzie odpowiedział mi ze taki dostali i taki maja dziękuje dowidzenia [emoji12]oni są tam mega nie mili . Za to się nie dopłaca nic właśnie ale jak ktoś nie wie ze takie są to nawet nie pyta a oni za tamte bez na bank płaca mniej przy zakupie .

Boboland nie jest autoryzowanym przedstawicielem . W Niemczech w Berlinie wszystkie maja ale tam jest drożej niż w Pl bo kolezanka sprawdzała dla mnie . Niemcy kochają się w tej marce . Facet w Bobolandzie odpowiedział mi ze taki dostali i taki maja dziękuje dowidzenia [emoji12]oni są tam mega nie mili . Za to się nie dopłaca nic właśnie ale jak ktoś nie wie ze takie są to nawet nie pyta a oni za tamte bez na bank płaca mniej przy zakupie .

No właśnie, dziękuje. Mi wózek kupują dziadkowie maleństwa. Powiedzieli, ze jak będzie trzeba dopłacić w Niemczech to dopłaca. Moja mama i mój teść to bardZiej przezywają ode mnie :)

reklama
Do góry