reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak jak Nina pisała szukaj takiego co poprowadzi Cie od początku do końca i najlepiej jakby jeszcze pracował na oddziale gdzie będziesz chciała rodzic . Na tym etapie klinika już nie jest potrzebna tylko dobry ginekolog co będzie odbierał tel 24h a uwierz są tacy . Popytaj może znajomych kogo polecają i się przenieś . Nie zapomnij zabrać odpisów badań i całej reszty z kliniki żeby nowy Cie nie wysyłała znowu na badania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam już takiego właśnie - zapisałam się na wizytę - dostępny dopiero od 18 stycznia [emoji15] ale warto poczekać :)

A jeżeli chodzi o wózek, to marze o Cybex Priam by Jeremy Scott, a poważnie myśle o Mima Xari.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana wybij sobie z głowy Mime . Jak będziesz w sklepie i zobaczysz jaki to badziew za jakie pieniądze to zrezygnujesz . Wizualnie to był mój pierwszy strzał a jak Zobaczyłam ta jakość to podziękowałam . Co do Cybexa patrz na olx. Ja tak szukałam swojego codziennie aż trafiłam na super okazje bo za prawie nówkę Birdsa gondola + spacerówka z gwarancja jeszcze półtora roku i na amortyzatorach dałam 3900 zł a w sklepie chcieli ponad 6400 zł . Do tego udało mi się ze babka na swoich rabatach zamówiła nowego Atona M z baza gdzie kilka ładnych stówek tez zaoszczędziłam .

Kochana wybij sobie z głowy Mime . Jak będziesz w sklepie i zobaczysz jaki to badziew za jakie pieniądze to zrezygnujesz . Wizualnie to był mój pierwszy strzał a jak Zobaczyłam ta jakość to podziękowałam . Co do Cybexa patrz na olx. Ja tak szukałam swojego codziennie aż trafiłam na super okazje bo za prawie nówkę Birdsa gondola + spacerówka z gwarancja jeszcze półtora roku i na amortyzatorach dałam 3900 zł a w sklepie chcieli ponad 6400 zł . Do tego udało mi się ze babka na swoich rabatach zamówiła nowego Atona M z baza gdzie kilka ładnych stówek tez zaoszczędziłam .

O kurczę [emoji31] a rak się nastawiałam na ten wózek ... na pewno oglądane na żywo przed zakupem. Spróbuje obserwować olx, ale miałaś szczęście!!

Ktg ok[emoji4] @Maryn123 mnie cala ciaze prowadzi klinika w której miałam in vitro ale to blisko mnie

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Czyli spokojne święta przed wami . Jeszcze tylko sylwester i uff Zosia przywita nowy rok [emoji846]Ja tez chodzę dalej do kliniki ale zmieniłam na lekarza który pracuje w szpitalu w którym mam rodzić bo ten co nas leczył jest specem od niepłodności i sam mi zaproponował żebym przeszła do innego lekarza bo on w tym temacie się nie czuje .

O kurczę [emoji31] a rak się nastawiałam na ten wózek ... na pewno oglądane na żywo przed zakupem. Spróbuje obserwować olx, ale miałaś szczęście!!

Ta babka to była niezła agentka co od niej kupowałam . Wyobraź sobie ze co dwa tygodnie zmieniała wózki . Jak już byłam u niej to się otworzyła i okazało się ze ma jakiś układ z gościem w hurtowni która jest głównym przedstawicielem w Polsce Cybexa . Miała jeszcze w tej cenie Koi który tyle co wyszedł po premierze i Scota za 5900 zł na zamówienie . jeździła tylko spacerowkami a gondole były zapakowane bo dziecko już 8 miesięcy . Mój M chciał Scota ale ja od początku byłam zakochana w Birdsie . Do dziś mi wypomina ze mogliśmy wziąć i sprzedać dla zarobku chociaż [emoji12][emoji12]

reklama

Właśnie znalazłam Cybex Birds na olx 2 w 1 i podobno nowy za 3400... To chyba niemożliwe, że nowy za taką cenę.

Do góry