reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak jak Nina pisała szukaj takiego co poprowadzi Cie od początku do końca i najlepiej jakby jeszcze pracował na oddziale gdzie będziesz chciała rodzic . Na tym etapie klinika już nie jest potrzebna tylko dobry ginekolog co będzie odbierał tel 24h a uwierz są tacy . Popytaj może znajomych kogo polecają i się przenieś . Nie zapomnij zabrać odpisów badań i całej reszty z kliniki żeby nowy Cie nie wysyłała znowu na badania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam już takiego właśnie - zapisałam się na wizytę - dostępny dopiero od 18 stycznia [emoji15] ale warto poczekać :)

A jeżeli chodzi o wózek, to marze o Cybex Priam by Jeremy Scott, a poważnie myśle o Mima Xari.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana wybij sobie z głowy Mime . Jak będziesz w sklepie i zobaczysz jaki to badziew za jakie pieniądze to zrezygnujesz . Wizualnie to był mój pierwszy strzał a jak Zobaczyłam ta jakość to podziękowałam . Co do Cybexa patrz na olx. Ja tak szukałam swojego codziennie aż trafiłam na super okazje bo za prawie nówkę Birdsa gondola + spacerówka z gwarancja jeszcze półtora roku i na amortyzatorach dałam 3900 zł a w sklepie chcieli ponad 6400 zł . Do tego udało mi się ze babka na swoich rabatach zamówiła nowego Atona M z baza gdzie kilka ładnych stówek tez zaoszczędziłam .

Kochana wybij sobie z głowy Mime . Jak będziesz w sklepie i zobaczysz jaki to badziew za jakie pieniądze to zrezygnujesz . Wizualnie to był mój pierwszy strzał a jak Zobaczyłam ta jakość to podziękowałam . Co do Cybexa patrz na olx. Ja tak szukałam swojego codziennie aż trafiłam na super okazje bo za prawie nówkę Birdsa gondola + spacerówka z gwarancja jeszcze półtora roku i na amortyzatorach dałam 3900 zł a w sklepie chcieli ponad 6400 zł . Do tego udało mi się ze babka na swoich rabatach zamówiła nowego Atona M z baza gdzie kilka ładnych stówek tez zaoszczędziłam .

O kurczę [emoji31] a rak się nastawiałam na ten wózek ... na pewno oglądane na żywo przed zakupem. Spróbuje obserwować olx, ale miałaś szczęście!!

Ktg ok[emoji4] @Maryn123 mnie cala ciaze prowadzi klinika w której miałam in vitro ale to blisko mnie

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Czyli spokojne święta przed wami . Jeszcze tylko sylwester i uff Zosia przywita nowy rok [emoji846]Ja tez chodzę dalej do kliniki ale zmieniłam na lekarza który pracuje w szpitalu w którym mam rodzić bo ten co nas leczył jest specem od niepłodności i sam mi zaproponował żebym przeszła do innego lekarza bo on w tym temacie się nie czuje .

O kurczę [emoji31] a rak się nastawiałam na ten wózek ... na pewno oglądane na żywo przed zakupem. Spróbuje obserwować olx, ale miałaś szczęście!!

Ta babka to była niezła agentka co od niej kupowałam . Wyobraź sobie ze co dwa tygodnie zmieniała wózki . Jak już byłam u niej to się otworzyła i okazało się ze ma jakiś układ z gościem w hurtowni która jest głównym przedstawicielem w Polsce Cybexa . Miała jeszcze w tej cenie Koi który tyle co wyszedł po premierze i Scota za 5900 zł na zamówienie . jeździła tylko spacerowkami a gondole były zapakowane bo dziecko już 8 miesięcy . Mój M chciał Scota ale ja od początku byłam zakochana w Birdsie . Do dziś mi wypomina ze mogliśmy wziąć i sprzedać dla zarobku chociaż [emoji12][emoji12]

reklama

Właśnie znalazłam Cybex Birds na olx 2 w 1 i podobno nowy za 3400... To chyba niemożliwe, że nowy za taką cenę.

Do góry