reklama
hope322
Fanka BB :)
Patrzylam w swojej starej karcie ciazy to tez cos takiego bylo napisane. To takie badanie polowkowe u mnie byloHehe ja też szczerze mówiąc. Mam takie w kalendarzu wszystkich badań. Nazywa się to misdannelsesskanning. Oznaczone jest jako badanie usg 2 trymestru i wykrywa największe i najpoważniejsze wady rozwojowe. No i płeć można też podglądnąć.
Odlecieli bardzo [emoji38][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aguleczka29
Dziewczynki moje kochane,wrociłam po badani prenatalnych..jest wszystko dobrze.moje cudo jest całkowicie zdrowe i ma 5 cm:-) i na 80% na święta prezent ze to dziewczynka jestem szczęsliwa a mąż jak uslyszal ze còra to o malo z krzesła nie spadł..:-)
Ropuszka666
Co myślicie o anex sport?moja kumpela ma podoba mi się ale strasznie duży mi się wydaje na żywo
A może wy znacie jakieś fajne małe wózki 3w1
Znajoma ma tego wyglada super ale jest dla niej mega ciężki .
A jakie foteliki są dobre? Maxi cosi i cybex aton m jest ok? Często te foteliki są w wersji joolza 3 w 1.Znajoma ma tego wyglada super ale jest dla niej mega ciężki .nie wiem do jakiej kwoty szukasz ale Mutsysą tez fajne nowy troszkę kosztuje ale używany tak około 1500 -2000 zł można dostać . pamiętaj nie 3w1 a 2 w1 nosidełko kup osobno i adaptery do wózka . Kupisz tańsze i lepsze typu maxicosi czy Cybex z dobrymi atestami bezpieczeństwa .
Ostatnia edycja:
Pixie_Dixie
Dziewczynki moje kochane,wrociłam po badani prenatalnych..jest wszystko dobrze.moje cudo jest całkowicie zdrowe i ma 5 cm:-) i na 80% na święta prezent ze to dziewczynka jestem szczęsliwa a mąż jak uslyszal ze còra to o malo z krzesła nie spadł..:-)
No to piękne swieta sie zapowiadają [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pixie_Dixie
Boboland nie jest autoryzowanym przedstawicielem . W Niemczech w Berlinie wszystkie maja ale tam jest drożej niż w Pl bo kolezanka sprawdzała dla mnie . Niemcy kochają się w tej marce . Facet w Bobolandzie odpowiedział mi ze taki dostali i taki maja dziękuje dowidzenia [emoji12]oni są tam mega nie mili . Za to się nie dopłaca nic właśnie ale jak ktoś nie wie ze takie są to nawet nie pyta a oni za tamte bez na bank płaca mniej przy zakupie .
A jakie masz koła w swoim?
Pixie_Dixie
Ten mi sie tez podoba
reklama
Pixie_Dixie
A ten dla chłopca by sie nadawał? Bo chciałabym taki uniwersalny wózek i dla chłopca i dziewczynki