reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No pewnie i ona i Ty jeszcze zarobisz i my szczęśliwe [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja nic z tego nie mam bo oni to tak już po układach tam idą ze szok. Jak coś to wyślij linka w wiadomości o co mam pytać [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma problemu wiem ze ona chętna bo tez ma jakoś grosz zawsze z tego

Ropuszka to mówisz, ze w tych.l cybexaxh produkowanych na Polskę nie ma amortyzatorow? Ja jestem zakochana w w KOI Crystal. Na razie widziałam tylko w internecie, ale powoli chciałabym zacząć się rozglądać i jeźdźców po sklepach żeby sobie je poprowadzić :)

Ropuszka to mówisz, ze w tych.l cybexaxh produkowanych na Polskę nie ma amortyzatorow? Ja jestem zakochana w w KOI Crystal. Na razie widziałam tylko w internecie, ale powoli chciałabym zacząć się rozglądać i jeźdźców po sklepach żeby sobie je poprowadzić :)

Jak będziesz kiedyś w Bobolandzie w Szczecinie to podejdź na górę i zobacz ich Cybexa jak lata cały i wyglada . Porażka zraziłam się przez to na początku ale trafiłam do sklepu w stolicy i tam widziałam już ten co mam .U nich rządem tego nie ma . To jest tak ze te lepsze idą większości na Europę a w Pl tylko autoryzowani przedstawiciele maja te lepsze
1513960543-9e296c1ba70a7ef3-aaaaaa.jpeg

Czyli spokojne święta przed wami . Jeszcze tylko sylwester i uff Zosia przywita nowy rok [emoji846]Ja tez chodzę dalej do kliniki ale zmieniłam na lekarza który pracuje w szpitalu w którym mam rodzić bo ten co nas leczył jest specem od niepłodności i sam mi zaproponował żebym przeszła do innego lekarza bo on w tym temacie się nie czuje .

a ten mój lekarz z kliniki akurat pracuje w szpitalu w którym będę rodzić :)

Jak będziesz kiedyś w Bobolandzie w Szczecinie to podejdź na górę i zobacz ich Cybexa jak lata cały i wyglada . Porażka zraziłam się przez to na początku ale trafiłam do sklepu w stolicy i tam widziałam już ten co mam .U nich rządem tego nie ma . To jest tak ze te lepsze idą większości na Europę a w Pl tylko autoryzowani przedstawiciele maja te lepsze
1513960543-9e296c1ba70a7ef3-aaaaaa.jpeg

Aaa to super, dobrze wiedzieć. Dziękuje. To może ja pomyśle i kupię w Niemczech bo mam bliżej do Berlina jak do Warszawy. Ale jeszcze zobaczę może jeszcze coś innego mi się w oczy rzuci. Tylko tez to jest zastanawiające i w Bobolandzie życzą sobie tyle samo co. W autoryzowanym sklepie? Czy w tym autoryzowanym trzeba dopłacić za amortyzatory?

Aaa to super, dobrze wiedzieć. Dziękuje. To może ja pomyśle i kupię w Niemczech bo mam bliżej do Berlina jak do Warszawy. Ale jeszcze zobaczę może jeszcze coś innego mi się w oczy rzuci. Tylko tez to jest zastanawiające i w Bobolandzie życzą sobie tyle samo co. W autoryzowanym sklepie? Czy w tym autoryzowanym trzeba dopłacić za amortyzatory?

Boboland nie jest autoryzowanym przedstawicielem . W Niemczech w Berlinie wszystkie maja ale tam jest drożej niż w Pl bo kolezanka sprawdzała dla mnie . Niemcy kochają się w tej marce . Facet w Bobolandzie odpowiedział mi ze taki dostali i taki maja dziękuje dowidzenia [emoji12]oni są tam mega nie mili . Za to się nie dopłaca nic właśnie ale jak ktoś nie wie ze takie są to nawet nie pyta a oni za tamte bez na bank płaca mniej przy zakupie .

Boboland nie jest autoryzowanym przedstawicielem . W Niemczech w Berlinie wszystkie maja ale tam jest drożej niż w Pl bo kolezanka sprawdzała dla mnie . Niemcy kochają się w tej marce . Facet w Bobolandzie odpowiedział mi ze taki dostali i taki maja dziękuje dowidzenia [emoji12]oni są tam mega nie mili . Za to się nie dopłaca nic właśnie ale jak ktoś nie wie ze takie są to nawet nie pyta a oni za tamte bez na bank płaca mniej przy zakupie .

No właśnie, dziękuje. Mi wózek kupują dziadkowie maleństwa. Powiedzieli, ze jak będzie trzeba dopłacić w Niemczech to dopłaca. Moja mama i mój teść to bardZiej przezywają ode mnie :)

reklama
Do góry