reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bo ten to raczej dla dziewczynki ...
1513967935-26aaab3ecce6a63c-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Tak piszecie o wózkach i o tych niemieckich cybexach. Fakt, na fotelik i bazę też się decyduję z tej firmy, bo są dobre opnie, no i te atesty..., ale jeśli mogę kupić coś wyprodukowanego w Polsce, a z zagranicy to wolę jednak wspierać nasze polskie produkty, a wózków mamy masę do wyboru.
Ogólnie raczej mam zapędy patriotyczne.:p

Tak piszecie o wózkach i o tych niemieckich cybexach. Fakt, na fotelik i bazę też się decyduję z tej firmy, bo są dobre opnie, no i te atesty..., ale jeśli mogę kupić coś wyprodukowanego w Polsce, a z zagranicy to wolę jednak wspierać nasze polskie produkty, a wózków mamy masę do wyboru.
Ogólnie raczej mam zapędy patriotyczne.:p

Ja niby tez patriotka... ale jak mam zapłacić podatek dochodowy to mi przechodzi [emoji23][emoji12]

A ten dla chłopca by sie nadawał? Bo chciałabym taki uniwersalny wózek i dla chłopca i dziewczynki
1513967859-dbe8b4cd5d474167-aaaaaa.jpeg

U nas jeździ na osiedlu babka z synem w tym wózku i ma do tego świetny moro śpiwór ale nie z Cybexa jakiś inny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bo ten to raczej dla dziewczynki ...
1513967935-26aaab3ecce6a63c-aaaaaa.jpeg

On się mega brudzi bo na żywo jest naprawdę bardzo jasny i ten materiał w dotyku jest jak taki dziwny . Rybka podoba mi się ale dla mnie nie praktyczny

Ten mi sie tez podoba

1513967768-945889a4618c315e-aaaaaa.jpeg

Hmm stałam trzy razy przy tych wózkach i twierdze ze one są produkowane dla osób które osiągają Max 160cm . Jest tak niski ze czułam się komicznie przy nim a mam zaledwie 172 wiec jak mój podszedł do niego to już w ogóle [emoji33][emoji33]

Hmm stałam trzy razy przy tych wózkach i twierdze ze one są produkowane dla osób które osiągają Max 160cm . Jest tak niski ze czułam się komicznie przy nim a mam zaledwie 172 wiec jak mój podszedł do niego to już w ogóle [emoji33][emoji33]

No właśnie!! Mój M ma 2 metry [emoji23] i tak cos czułam ,ze niski jest.... w styczniu na sklepy jadę!! Któraś chętna z Wrocka na clubbing po bobo sklepach [emoji6]?

reklama
Link do: fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa to masz opisane testy fotelików . Ja się zdecydowała ze względu tez na to ze przy tym atonie M baza jest przechodnia i później jak dziecko będzie powyżej 13kg dokupuje tylko siedzisko .

A to są foteliki do montowania tyłem do kierunku jazdy? Ja w taki celuje - i jeszcze najlepiej jakby się obracał - nie wiem jak się nazywa ta funkcja :)

Do góry