reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem pobadaniu... z nami ok tylko... Żywia jest ogromna!! W najwyzszym centylu wagowym... jutro kest 29tc a.ona wazy 1,7kg. Mam nadzieje ze na usg 3tym. Dokladniej ja powaza i bedzie ciut mniejsza...

Jesli tempo wzrostu sie utrzyma to powinnam.sie spodziewac ze w 40 tyg bedzie wazyc nieco ponizej 4,5kg... slaboi sie zrobilo. Na pytanie czy mam szanse urodzix tak duze dziecko lekarz kazal mi sie raczej na cc szykowac, bo poki co dzidzie ma glowke u gory i niedlugo moze byc za duza zeby sie.przekrecic...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziu a pamiętasz ile ważyła na połówkowym ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem pobadaniu... z nami ok tylko... Żywia jest ogromna!! W najwyzszym centylu wagowym... jutro kest 29tc a.ona wazy 1,7kg. Mam nadzieje ze na usg 3tym. Dokladniej ja powaza i bedzie ciut mniejsza...

Jesli tempo wzrostu sie utrzyma to powinnam.sie spodziewac ze w 40 tyg bedzie wazyc nieco ponizej 4,5kg... slaboi sie zrobilo. Na pytanie czy mam szanse urodzix tak duze dziecko lekarz kazal mi sie raczej na cc szykowac, bo poki co dzidzie ma glowke u gory i niedlugo moze byc za duza zeby sie.przekrecic...

Madzia doliczyć błąd pomiarowy -+500g. Mi też lekarz mówił, że ponad 4kg będzie miał. Aż zerkne ile mój w tym czasie ważył

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w 30tc miał 2100 a w 37- 3350 i i mnie do dnia porodu był główka do gory

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ale super!!!! Ale ja ci zazdroszczę że już jest taka duża

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziś to się nie popisałam ... siedzi dziewczyna ze mną u lekarza i oczywiście jak to Ja musiałam zagaić . Brzuch wielkością jak mój wiec zapytałam chłopiec czy dziewczynka a Pani ze nie wie ale ma nadzieje ze dziś się dowie . Ja do nie niej napewno bo po 20 tc to już takie bardziej pewne i widoczne a Pani ale Ja jestem dopiero w 11 tc [emoji33]chyba mi się bardziej głupio zrobiło niż jej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
[emoji1] [emoji1]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry