reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem pobadaniu... z nami ok tylko... Żywia jest ogromna!! W najwyzszym centylu wagowym... jutro kest 29tc a.ona wazy 1,7kg. Mam nadzieje ze na usg 3tym. Dokladniej ja powaza i bedzie ciut mniejsza...

Jesli tempo wzrostu sie utrzyma to powinnam.sie spodziewac ze w 40 tyg bedzie wazyc nieco ponizej 4,5kg... slaboi sie zrobilo. Na pytanie czy mam szanse urodzix tak duze dziecko lekarz kazal mi sie raczej na cc szykowac, bo poki co dzidzie ma glowke u gory i niedlugo moze byc za duza zeby sie.przekrecic...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji4]widzę że nie tylko moje dziecko rośnie takie duże [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra dziewczyny chwale się . Pierdzielło nas konkretnie na punkcie naszego dziecko ale nie możemy przestać się cieszyć . Co prawda mamy jeszcze dużo czasu ale już dziś skręciliśmy meble [emoji12][emoji12] M kupił tez dla córci tipi choć się śmieje ze przez dwa lata to nasz buldog tam będzie spał [emoji16][emoji16]
1506545923-aaaaaa.jpeg
1506545932-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra dziewczyny chwale się . Pierdzielło nas konkretnie na punkcie naszego dziecko ale nie możemy przestać się cieszyć . Co prawda mamy jeszcze dużo czasu ale już dziś skręciliśmy meble [emoji12][emoji12] M kupił tez dla córci tipi choć się śmieje ze przez dwa lata to nasz buldog tam będzie spał [emoji16][emoji16]
1506545923-aaaaaa.jpeg
1506545932-aaaaaa.jpeg

Pięknie ... Cudnie...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

1506545923-aaaaaa.jpeg
1506545932-aaaaaa.jpeg

Cudnie [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)))
Wracam do Was po dłuższej przerwie :) Meldujemy, że mieliśmy trochę kłopotów progesteronowych i tarczycowych , ale już prawie wszystko gra :) . Dobrnęliśmy już do 17tc i 5 dnia , a w poniedziałek dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec ( na 90% Mikołaj ♥️)
Od teraz jesteśmy na zwolnieniu i właśnie zabieram się za czytanie zaległości na forum

reklama
Lekarz mówi ze jest tez dłuższa niż inne dzieci w tym okresie . Szczerze chciałabym by miała taka wagę jak Twoje choć ja byłam wielkim dzieckiem 4500 [emoji24]

Ja tez byłam dużym dzieckiem :) s zobacz jakiego okruszka urodziłam :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry