reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dobra dziewczyny chwale się . Pierdzielło nas konkretnie na punkcie naszego dziecko ale nie możemy przestać się cieszyć . Co prawda mamy jeszcze dużo czasu ale już dziś skręciliśmy meble [emoji12][emoji12] M kupił tez dla córci tipi choć się śmieje ze przez dwa lata to nasz buldog tam będzie spał [emoji16][emoji16]
1506545923-aaaaaa.jpeg
1506545932-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie [emoji7] duży pokoik tez bym taki chciała dla mojego [emoji3]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra dziewczyny chwale się . Pierdzielło nas konkretnie na punkcie naszego dziecko ale nie możemy przestać się cieszyć . Co prawda mamy jeszcze dużo czasu ale już dziś skręciliśmy meble [emoji12][emoji12] M kupił tez dla córci tipi choć się śmieje ze przez dwa lata to nasz buldog tam będzie spał [emoji16][emoji16]
1506545923-aaaaaa.jpeg
1506545932-aaaaaa.jpeg

Wózek jest obłędny [emoji7]

A czemu nie mozna pis przy karmieniu? (Ja i tak nie pije ale ciekawa jestem) czytalam oststnio artykul ze dieta karmiacych to bzdura i ze mozna wszystko no chyba ze jestcalergia
Mi tak w szpitalu też mówili, że mogę wszystko co zdrowe jeść, a jak sie mocno chce to nawet niezdrowe raz na jakiś czas, w sensie fastfood. Dziewczyny, które juz miały dzieci dziwiły sie bardzo. No i jak Młody dostał kołki to mi sie odechciało jedzenia wszystkiego. Nie jem smażonego, nie jem pestkowych owoców, praktycznie tylko banany. Nawet wodę lekkogazowaną zmieniłam na niegazowaną. I jest zdecydowanie lepiej. Szczepanek nie ma już takich wielkich ataków płaczu, prężenia się itp. Też chyba jeszcze mu coś nie pasuje, bo potrafi brzuszek być twardy, a on popłakuje i napina się, ale jest to nieporównywalne do tego zachowania jak zjadłam śliwkę czy kotleta z patelni.

Mi tak w szpitalu też mówili, że mogę wszystko co zdrowe jeść, a jak sie mocno chce to nawet niezdrowe raz na jakiś czas, w sensie fastfood. Dziewczyny, które juz miały dzieci dziwiły sie bardzo. No i jak Młody dostał kołki to mi sie odechciało jedzenia wszystkiego. Nie jem smażonego, nie jem pestkowych owoców, praktycznie tylko banany. Nawet wodę lekkogazowaną zmieniłam na niegazowaną. I jest zdecydowanie lepiej. Szczepanek nie ma już takich wielkich ataków płaczu, prężenia się itp. Też chyba jeszcze mu coś nie pasuje, bo potrafi brzuszek być twardy, a on popłakuje i napina się, ale jest to nieporównywalne do tego zachowania jak zjadłam śliwkę czy kotleta z patelni.
Dobrze wiedziec. Teorii moze byc 1000 a zycie i tak weryfikuje ta wlasciwa

1506545923-aaaaaa.jpeg
1506545932-aaaaaa.jpeg

Ale czad!!! Ropuszka, powiem ci, że jest mega !!!

Hej dziewczyny :)))
Wracam do Was po dłuższej przerwie :) Meldujemy, że mieliśmy trochę kłopotów progesteronowych i tarczycowych , ale już prawie wszystko gra :) . Dobrnęliśmy już do 17tc i 5 dnia , a w poniedziałek dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec ( na 90% Mikołaj ♥️)
Od teraz jesteśmy na zwolnieniu i właśnie zabieram się za czytanie zaległości na forum
Super!! Gratuluję synka :)

Oby teraz już bez przygód się obyło :)

Hej dziewczyny :)))
Wracam do Was po dłuższej przerwie :) Meldujemy, że mieliśmy trochę kłopotów progesteronowych i tarczycowych , ale już prawie wszystko gra :) . Dobrnęliśmy już do 17tc i 5 dnia , a w poniedziałek dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec ( na 90% Mikołaj [emoji813]️)
Od teraz jesteśmy na zwolnieniu i właśnie zabieram się za czytanie zaległości na forum

Super imie [emoji4]

1506454790-aaaaaa.jpeg

To jest dokładnie ten. M mówi ze mam zostawić bo jak coś mi przeszkadza to nie koniecznie musi dziecku a po za tym on musi mieć sposób na usypianie małej [emoji12]

Mam ten sam warczy jak traktor :laugh2:
2 z tym że sensorem co się sam włącza ja dziecko marudzi kupiła Marcelinie ciocia i niebawem do nas przyleci....
Więc mamy 2 traktory :laugh2: będzie spać w minutę :D:D:D:D

reklama
Do góry